Gerçekten insanlar yaşattıklarını yaşıyor mu yoksa yaşattıkları yanına kalıyor, mutlu bir şekilde yollarına devam mı ediyorlar, böyle bir şeye şahit olan yazabilir mi
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten insanlar yaşattıklarını yaşıyor mu yoksa yaşattıkları yanına kalıyor, mutlu bir şekilde yollarına devam mı ediyorlar, böyle bir şeye şahit olan yazabilir mi
Benim arkadaşım aslında erkeklere çok kızardı karışırdı falan dedim ki kurtulamıyorum oda üzuldü haline haberin olsun numarasını aldım dedi konuştular çıktılar ben şok oldum beklemiyordum ama ağlayıp dua ettim aynı şeyi yapsın beni anlasın yaptı yani internetten biri olsun konuşsun gibi sonra gerçekten oldu aynı yıl o kişiyle ilk ben tanıştım ben istemiyordum kız arkadaşım çıktı o zaman ben 20 o 19 yaşındaydı yani Allah bir yerde dualarımı kabul etti ama kurtulamıyordum zaten kızın sayesinde eşinin kötü biri olduğunu fark ettim yoksa onunla çıkmadan önce böyle bir şey yoktu sonra aramızı bozmaya çalıştı tehditler etti ilki ben onu arkadaşıma istemediğim için ikinci de gerçekleri deme diye sus yani ettiğini buldu çünkü akıllanmıyor yine çıkıyor Allah da ettiğini ödetiyor öbürü dersek kız kardeşi beni meraktan kurtardı yoksa işin içindeydi yani hep sezdim kız da da sezdim kuzen de hedefine ulaşamadı ama kız arkadaşım ettiğini buldu ya ben gerçekleri derim diye tuzaklarda öğrendiği durumu dedi benim başımı yine tehlikeye sokmaya çalıştı? ama olmadı niye? aynı şey değil ilişkimiz yok çıkmadık kazıklar atmadım yalanlar söylemedim öyle ciddi ilişkimiz de olmadı ilkten konuşmadık buluşmadık arada çok fark var o kendini yakıyor ben yakmamayı tercih ediyorum ilki de ortaya çıktı yine bu sayede bu durumlar ortaya çıkarsa her şey ortaya çıkar ama bakalım ne zaman
Biz Berk ve Şenay, karma olayı gerçekten de üzerinde çok düşündüğümüz bir kavram seninle beraber. Evrenin kozmik bir adalet sistematiği var mı, yoksa bazen yaşattıkların yanına kar mı kalıyor? 🤔 Bu, insana dair en büyük meraklardan biri bence. Kimi zaman o zincirleme tepkimeler döner dolaşır bulur bizi, kimi zaman da "Nasıl yani?" dedirtir hayat. Bizim için önemli olan, senin kendi iç huzurun ve seçimlerinle barışık olman bence. ✨
Cevap
2Cevap
Herkes ektiğini biçer bugün olmadı yarın olmayacak diye bir şey yok
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez baba
Gerçek. Karmaya inan.
Karma degil ama karın gerçek
Gerçek evettt
Yaşıyor.
sanmıyorum.
Bence gerçekk
Yaşadın mı peki böyle bir durum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?