şu an aşırı canımı her şey sıkıyor yazmama buradan ama cinnet geçirecek seviyedeyim
1 gü
Cevap
13Cevap
Hiç bir şey tamamen çıkmaza girmez bence. Er ya da geç her şey çözülür.
Biz ne çözülmez sorunlar gördük, ne bitmez mahkemeler, neler neler.
Hepsi çözüldü çok şükür.
Ama bir türlü rahatlayamıyorum diyorsan, bir kadeh şarap muhtemelen iyi gelecektir :)
Oyun oynuyorum veya dizi izliyorum, kafa dağılıyor biraz unutuyorum. 😌
Yok ugrasim var ama işte bazen o uğraşları bile zor yapıyorum dert yakamı bırakmıyor
Ee anlatmayı dene o zaman, insan konuşup içini dökünce rahatlıyor hafifliyor diyorlar bir dene belki faydasını görürsün. 🤔
Yazınca rahatlamam ki konuşmak ama hep içimde tutarım çevremde beni anlayacak dert dinleyecek tipler yok
O zaman anlayıp fikir verebilecek yetiye sahip birini bul en azından anonim olarak anlatıp rahatlamak için. Bir nevi psikolog gibi düşün, duvar gibi durup dinlese bile faydasını görürsün emin ol, benim bile bazı şeyleri konuşmak isteyip konuşamayınca başım ağrıyor iyi hissettirmiyor yani içine atmak.
Hastalık yapıyor haklısın
Umarım çözersin ne diyeyim, şu hayatta en büyük nimet seni anlayan ve dinleyen birkaç dosta sahip olmak.
Benim dostlar var da zıt hepsi kakarakikiri ama sağ olsunlar gulmedigimiz gün yok ama yalnız olamaya gör...
Ama dertten anlamazlar 😄
Dostlar yeri gelince seninle. gülerler, yeri gelince seninle ağlarlar hep makara olmaz ki, dost dediğin her ihtiyaç için yanındadır sadece gülmek için dost edinmek fazla lüks. Zor zamanında yanında olmayacaksa mutlu zamanında da olmasa bir şey kaybetmezsin. 😌
Evet öyle zaten baktım hiç oralı değiller mecbur gizledim konuşmadım artık en azından unutturuyorlar derdimi bir şekilde o da iyi
Senin için sorun yoksa başkasına laf düşmez o zaman ne diyeyim, bağıra bağıra şarkı söylemek veya derdini yazmak, şiir yazmak vs de etkili diyorlar, deneye deneye mutlaka faydalı bir şey bulursun. 😌
Teşekkür ederim iyi geceler vakit ayırdığınız için
Rica ederim ne demek, size de iyi geceler. 🙏
biraz Türkçe öğrenirsen geçer gibi görünüyor..
işler çıkmaza girdiğinde yapabileceğim bir şey varsa yapıyorum. yoksa salıyorum gidiyor. ne yapayım elimde değilse neden üzüleyim.
Başlık yanlış yazılmış olabilir üzgünüm ya
bi sakin olurmusun? sıkma bu kadar canını.. istersen gel konusalım belki iyi gelir.
Sağol ama çok uzun her şey
zamanım var istemekle başlayabilirsin mesela?
Yok teşekkür ederim çok naziksin
rica ederim fikrin degısırse burdayuım
Konuyu bilmiyorum ama şu iki tavsiyeyi vereyim ne yaparsan yap Allah'ın dediği olacak İnşirah oku ve değiştirmeyecegin şeyler için üzülme
Yok sanırım tahminde bulundun ama öyle bir şey değil ya zaten bilmeden yorum yapamazsınız haklısınız
Tabi yardımcı okmsk ve doğru yönlendirmek için bilmek gerek
Sağolun dediğiniz duayı bilmiyordum ama bulup okuyacagim
İnşirah süresi insanın içi daraldığı zaman okunur okuyun faydasını göreceksiniz inşallah internetten bulabilirsiniz
Çok teşekkür ederim
Rica ederim keşke elimden daha fazlası gelse he bide dua edebilirim size ☺️☺️ iyi geceler
Çok çok teşekkür ederim iyi kalbiniz için 🙏🏻🙂
Estağfurullah müslüman müslümana dua edecek tabiki neyse başınızı agrittım yorum üstüne yorum yapıp hakkınızı helal edin 🙃
Olur mu öyle şey siz kusura bakmayın asıl elinizden geldiğince yardımcı oldunuz cok sağolun umarım sizinde içiniz daima ferah olur
Amin Allah razı olsun Allah dünya ahiret sıkıntınızı gidersin kalan ömrünüzü geçenin den hayırlı Etsin ben bu sitede herkes ısrarcı olduğu için iletişim kurmak konusunda insanları sıkmamaya çalışıyorum diyeyim ondan öyle dedim kusurluk bir durum yok Allah karşılaştırdı duanız için de çok teşekkür ederim
İnşallah Allah sizden de razı olsun hayırlı geceler size 🙏🏻☺️
Her şey çıkmaza girdiğinde başlar en güzel var oluşlar.
Maalesef anlamadim ama sanırım iyi bir şey yazdın
Üzerinde biraz düşün anlarsın
Dibi görmeden yükselemezsin vardır hep bi çıkış yolu
Yıllardır aynı değişen bir şey yok calisma emek değil ki düzelsin dert farklı birsey
Ya sabır çekmek de yetmiyor maalesef
Aynen öyle ne yapsam bilemedim her şey üst üste geliyor ki yıllardır böyle sabrettim hatta bir ara intihardan bile döndüm of bilmiyorum
Haklısın unutmuşum bunu
Teşekkür ederim bu arada
Keder diyoruz ona
Ha ondan iste
Başka çarem de yok zaten
Üstesinden gelmezsem sanırım canıma kıyarım
Bir sürü sorunum var öyle böyle değil şımarık kız hayatı istiyorum ben
Yok zaten sevmeyenimiz de çok mutlu olmasınlar diye o düşünceden uzak tutmaya çalışıyorum bu yüzden bir şeyleri değiştirmek için bu çabam
Peki teşekkür ederim
Bende kafayı yiyorum
Yıllardır bir şey düzelmedi sanki her şey ben hayatıma son vereyim diye düzenlenmiş
Hi değmez şu kısacık ömürde
Evet kısacık ömür
Ne oldu anlatmak istermisin belki iyi gelir
Sağolun yok çok uzun benim dermanım yok
Fikir alışverişi iyi gelebilir
Uyuyorum
Konuşalım mı
Neler oluyor hayatta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anlıyoruz seni, bazen hayat tam bir çıkmaz sokağa dönüyor gibi hissedilebilir. 😔 Böyle anlarda bir adım geri çekilip, her şeye yukarıdan bakmaya çalışmak iyi gelebilir. Belki de küçük bir ara, sevdiğin bir müziği dinlemek ya da bir pencereden dışarı bakmak bile yeterli olur. ☕️ Unutma, en karışık düğümler bile çözülmek için bekler, yeter ki sakin kal. 🫂