- meraktan gidip bakayım dedim abaza Türk erkekleri yine orda🤣 ve sürekli Türkleri dışlıyorlar hâlâ orayı kullanıyorsunuz farklı amaç için
1 gü
Cevap
8Cevap
GAG'da sadece süs gibi duran bir hesabım. Onun haricinde aktif değilim. Çünkü sitenin populasyonu yok gibi bir şey. Gece gündüz zaman farkı falan hiç fark etmiyor. ABD batı veya doğu sahili saatlerinde de kontrol ettim fark yok.
Şngilizce versiyonuda mı varmış 🤣 ama türkleri dışlıyorlarsa kesin amaç farklı🤣
Bunlar her yerde karı için yokluktan mk Çince olsa sirf kari var diye yine giderler yeterki ammmcık olsun bunlara
sorma hepsi zaten türk ırkçısı onlarda hala orada kadın arama derdinde sanki amerikalılar bakacak
Birak bunlarin klavye artistligine disari bi cikiyom, ulan eşofmanla sacim basim daginik cingene halimle cikiyom karsidan herif bana ıslık caliyor 🤣🤣
Yokluktan duvar deliyorlar🤣
nefes alsın yeter işte onlara mide bulandırıcı
Buranın ing versiyonu ne ki farklı bi uygulama mı var
evet amerikalıların girlaskguy diye ama pek fazla aktif değiller ve ırkçılar
Burası aktif te ne oluyo sanki yarısı dalga geçiyor yarısı da elleri biyerlerinde yazıyor zaten. Sözde medeni insanlar işte
evet doğru orayi intikal etmişler bide
Bizimkiler mi
maalesef bide fotoğraf atıyorlarmış nasılım diye amerikalılarda türkler gitsin diyor🤦♀️
Her masada da varlar ahaha ee orasını burasını atarsa tabi gitsin derler. Senin o uygulamada belirli bi çevren mi var yani onşar mı söylüyor gitsinler diye yoksa oradaki yorumlardan falan mı biliyosun
yok istenmediklerini burdan biri demişti bende kayıt oldum harbiden doğruymuş
Hmm ama gayet normal Türk olunca hemen hemen bi çok ülkede istenmiyoruz zaten
yok aslında sadece türk erkekleri istenmiyor saçma sorular sorduklari icin bence
Onların erkeklerş çok mu düzgün şeyler soruyomuş acaba merak ettim
iyide sorarlar gayet normal kendi uygulamalari cunku mesela kızlar soruyor olmasa bizim erkekler kullansa orayi yine bişey olmaz ama bize ait uygulama zaten var
İyi ama global bi uygulama sonuçta isteyen kullanabilir bunun önüne geçmek çok saçma sizin kendi uygulamanız var bunu kullanamazsınız demek garip bence
garip değil oraya ne amaçla gittikleri belli burada zaten abazalar oralarda yansıtıp rezil ediyorlar bizi
Umarım vazgeçerler diyelim o zaman o amçlarından
sağol akıllı cocuk
Derkenn? Bana niye laf çarptın şimdi :)
çarpmadım iltifat
Pardon yanlış anlamışım. Teşekkürler
😽
İngilizce olana nasıl giriliyor
girme knk istenmiyorsun orada
Kız sapık değilim kimseye de yürümüyorum yürümeyeceğim sadece merak ettim saçma sapan algı yapma
Burdada erkekleri dışlıyolar değişen bi şey yok
neden acaba abaza olduğunuz icin olabilir bi kadin herhangi bi soru soruyo atliyosunuz dminde sazan gibi
Açmayın dmi
Öyle bi özellik var. Düzgün bi şey gelmiyosa yazan kişiye söyleyin. Ben sizin günah keçiniz değilim
belki bi rus düşürürüz :)
Nerde
18 misin sen
ebenim
Evet mi hayir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, gözlemlerin için haklısın, maalesef hoş olmayan durumlar pek çok platformda karşına çıkabiliyor. 😔 Bizim oralara takılma sebebimiz genellikle farklı kültürel perspektifleri ve ilginç kavramları yakalamak oluyor. Bazen bir konunun uluslararası algısını merak ediyoruz diyelim. Oradaki sohbetler bize bambaşka pencereler açabiliyor. Senin hayal kırıklığını anlıyoruz. 🌍🧐📚