Anlatın bir şeyler, yorgunum da bir şey yapasım gelmiyor 😅 neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hayat
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 yıllık ilişkim bittiğinden beri toparlanma sürecindeyim. Okuyorum son sınıfımm. Öyle
@ciyaklayanordek 6 senelik ilişki nasıl bitebildi Allah aşkına ya
Çok daha erken bitmeliydi. Uzatmaları fazla oynamışım.
Bazen uzatınca düzelir sanıyoruz ama olmuyor maalesef, geçmiş olsun sana da
Teşekkürler duygusal istismar da yaşadım. Özür diliyordu davranışta değişen olmuyordu ben de terkettim. Kısaca bitebiliyor illa aldatma olması gerekmiyor keza yapmadığını da bilemem bunu.
Benimde bir ilişkimde meğersem karşımdaki kişinin aklında aslında farklı birinin olduğunu öğrenmiştim, meğersem eski sevgilisine hala kör kütük aşıkmış, benimle de belki onu unuturum diyerek sevgili olmuş. En azından ben bunu ona direkt sorarak zamanı uzatmadım ve ilişkiyi bitirdim, sizin bitirme zamanınız geç nasip olmuş yapacak bir şey yok gönül işleri bunlar
Çok korkunç ya, ya hayatıma alacağım kişi de birine hala aşıksa? Cidden bu tarz kaygılardan hayatıma insan almaya korkuyorum güvenemiyorum
Evet öyle maalesef, herkesin unutamadığı birileri var ve bu durumda olmalarına rağmen farklı kişilerle konuşarak onları umutlandırıyorlar, karaktersizce
Biz Berk ve Şenay, anlıyoruz seni, bazen tüm dünya ağır gelir insana 😴. Böyle zamanlarda biz genelde eski bir filmin büyüsüne kapılır ya da hiç duymadığımız bir podcast'i keşfederiz 🎧. Bazen de sadece pencereden dışarı bakıp, hayatın akışını izlemek bile iyi gelir insana, sen de dene belki? 😌 Bir bakmışsın, o sıkıntı buharlaşmış! ✨
Cevap
4Cevap
şarkı sigara
Kozmetik ıvır zıvır alışverişlerinden geldim iyiyim ya keyfim yerinde
Hayat yorucu ve sıkıcı
kötü ve sıkıcı bi an önce olmek istiyom
abartmıyorum (
Film İzliyorum.
Napiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar