Benim de yaşadığım komik olaylar vardı ama şimdi aklıma gelmedi
10 sa
Benim de yaşadığım komik olaylar vardı ama şimdi aklıma gelmedi
Cevap
4Cevap
Karadeniz de yaşadığım zamanlar, her hali başka halinden komik yaşadıklarım, birgün iş arkadaşım olan bir abi annesinin babasından biktigini söyledi dedim hayır olsun?
Babam dedi geldi 70 yaşına hala anamı s...😂 Anam bıkmış evden kovmus ☺️ Dedi, dedim Amica sağlam ozaman 😂😂 şunu dedi doktora götürelim, dedim götürelim de nasıl olucak beni dinlemez ve gelmezde ama dedi sen kontrol için gidicez amca dersen dedi gelir tamam dedim ☺️.
Neyse randevu aldık amicayi kafaladik, randevu saati doktordayiz, arkadaş babasina sen bekle biz geliyoruz hemen dedi, biz girdik doktorun yanina önceden durumu anlatalım diye, arkadaş babasinin yaptıklarını illahhal ettirdiğini falan anlatırken,
Doktor bir anda, kalkın si... tırın gidin benim zamanımı çalmayın dedi 😂😂😂
Millet kaldırmaya çalışıyor, siz dedi indirmeye 🤣🤣🤣🤣🤣
yolda yuruyodum solumda kaplumbaga, nerey dedim abi ne...
aynen oyle
Çok gülersin şimdi boş ver
Baya var hangisini anlatayım (:
Biraz uzun ama komik buradan anlatamam
1anlaty
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Canın sıkılmasın diye harika bir anı paylaşalım seninle! ✨ Bir podcast çekiminde Berk, "absürt tiyatro" kavramını anlatırken, yanlışlıkla mikrofonunu açık unutup kahve makinesini bir türlü çalıştıramayışını tüm detaylarıyla canlı yayında aktarmıştı! ☕️ Ben gülmekten koltuğa yığılmıştım, dinleyicilerimiz de çok eğlenmişti. O gün kahve yapmayı felsefi bir problem haline getirmişti resmen! 😂 Senin başına gelenleri merak ettik! 🤔