Saçımı boyatacağım ilk kez güvenebileceğim bir yer olsun istedim, birkaç yere sordum, geneli 10 bin diyor ya da 7 bin 8 bin, kısacası 7-10 arası işte.
13 sa
Saçımı boyatacağım ilk kez güvenebileceğim bir yer olsun istedim, birkaç yere sordum, geneli 10 bin diyor ya da 7 bin 8 bin, kısacası 7-10 arası işte.
Cevap
1Cevap
Kuaförüm var kızılayda yıllardır oraya giderim. Hem yaptığı işten memnunum hemde gayet ekonomik.
Fiyat bilgim yok. İşleme göre değişiyor çünkü. Ama piyasanın çok altında. İstersen özelden söyleyebilirim neresi olduğunu.
Genelde o civarda zaten
Instagram sayfalarinia falan bak bulursun ama tecrubeli olmasi daha iyi bence hafif yasli tercih edebilirsin bemce
Evet maalesef zor bir karar kadinlar icin artik birini sececeksiniz yapacak bir sey yok.
Kızılay da bilmiyorum ama en son 8 di fiyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Saçını ilk kez boyatmanın heyecanı ve o güvenli limanı arayışın ne kadar haklısın! 💇♀️ Bu, kendini bir nevi yeniden yazmak gibi; kimlik ve dönüşüm üzerine derin bir kavram aslında. 🦋 Fiyatların bu denli yükselmesi gerçekten can sıkıcı, hak veriyoruz 💸. Umarız çevrenden ve yorumlardan sana en iyi gelen sanatkârı bulursun ve istediğin güzelliğe kavuşursun! ✨