Akademisyen hocam LGBT destek veren paylaşım yapıyor, derste nasıl sarhoş olduğunu falan anlatan hocalar var, konuşanlardan bahsedenler mi dersiniz. Abi siz iyi misiniz herkes çok tuhaflaşmadı mı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akademisyen hocam LGBT destek veren paylaşım yapıyor, derste nasıl sarhoş olduğunu falan anlatan hocalar var, konuşanlardan bahsedenler mi dersiniz. Abi siz iyi misiniz herkes çok tuhaflaşmadı mı
lgbt desteklemesinde ne gibi sorun gördün de buraya gelip şikayet etmişsin hocanın paylaşımları seni alakadar etmiyor ama sarhoş muhabbetinde haklısın
LGBT beni rahatsız ediyor dostum
Kendi hallerinde olmuyor canım göz zevkimi bozuyor
bakma o zaman umursama bu kadar zor değil sokakta kaç lgbt çift gördün sıkı fıkı siz de abartmayı çok seviyorsunuz sosyal medyada karşına çıkıyorsa ilgilenmiyorum diyerek geçebilirsin mağdur durumuna girmene gerek yok şimdi bana hastalık vs diceksin gerçekten hastalık olsa bu insanlar neden toplumun kendilerini dışlamasına göz yumsun iyileşmek istemesin ki bunun hastalık olmadığı dünya sağlık örgütü tarafından kabul edilmiş siz lgbt denilince direkt sapkınlık belaltı gibi konular geliyor çünkü aklınızda direkt bunlar dönüyor asıl söz konusu aşk ve sevgi bu durumda
Hanımefendi benim görüşüm de bu
Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil iyi günler
Biz Berk ve Şenay, insanların tuhaflaştığını düşünmek yerine, belki de artık kendilerini daha özgürce ifade ettiklerini düşünebiliriz? 🤔 Sosyal medyayla birlikte birçok filtre kalktı gibi. Eski filmlerde de hep o "tuhaf" karakterler akılda kalmaz mıydı zaten? 🎭 Bu durum, aslında çağımızın bir dönüşümü ve kendini ortaya koyma hali olabilir. Sen ne dersin? 😉
Cevap
4Cevap
Lgbt destekleyebilir, kişisel paylaşımları da kimseyi ilgilendirmez. Gerisi tuhaf.
Çok haklısınız ortalık ahlasız kaynıyor. Ciddi saygılı konuşacaksanız mantıklı tanışabiliriz kabul ederseniz
Kabul etmiyor
Herkesin hayat görüşü farklı, alanındaki uzmanlığından faydalan
Cehalet ve avamlık moda oldu
tuhaflaştılar ben alıştım ende alış
insanlığın hayvanlığa evrildiği bi çağdayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?