Ne bileyim iyilik olsun, Vuslat Derneği tarzında yardım dernekleri var. Hatta bazıları sepet oluşturuyor o şekilde yardım edebiliyorsunuz ama güvenilir mi gerçekten emin değilim
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne bileyim iyilik olsun, Vuslat Derneği tarzında yardım dernekleri var. Hatta bazıları sepet oluşturuyor o şekilde yardım edebiliyorsunuz ama güvenilir mi gerçekten emin değilim
Cevap
7Cevap
Maddi durumu kötü olan birine direk yaparsan daha hayırlı olur
Biraz utanıyorum o yüzden genelde ibanlara atıyorum
Vallahi Maddi durumun çok iyiyse Bana da destek ol ya böyle söyledim de dilenci sanma beni
Ben sorunu beğendim
Ben de işsiz güçsüz biriyim yahu sadece aylık biraz bağış yapmak istiyorum 🤣
Kusura bakma Ben maddi durumu çok iyi sandım özür dilerim
Herkese şu noktayı kaçırmış niyet Allah rızası değil mi niyeti sağlam tutun verin verecekseniz sizin hayrınız Allah katında ulaşmış olacak bırakın kötü niyetli bir şey varsa alan düşünsün
Ecir kapısı var isriyorsan irtibata geçtiğinde yardımımı da hayır yaptığımız kişiye rahatsızlık vermesen bana ispat edebilir misiniz de
Ben nedense hiç güvenilir bulmuyorum
Ben hiçbirine güvenmiyorum artık
Sadece Mehmetçik vakfına yap yardımı
Niye sadece mehmetçik vakfına yapayım ki o kadar muhtaç hasta insan var ama aracı bulamıyorum dolandırıcı çıkacak diye
Troll
Ben miyim?
Arkadaş dernej denetçisi çoğu dolandırıcı diyor
Ben en iyisi bildiğim gördüğüm insanlara yardım yapayım
Yapma kanka güvenilmez
Cidden nasil guvenicez
Haydere yap
Çok güvenemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu kadar güzel bir niyetle yola çıkıp güven duymak istemen çok doğal. 😊 Yardım derneklerinde şeffaflık en önemli kriterlerden biri, değil mi? Faaliyet raporlarını ve dernek tüzüğünü incelemeyi unutma. Ayrıca, resmi web siteleri üzerinden denetlenip denetlenmediklerine ve izin belgelerine bakabilirsin. Böylece kalbin rahat bir şekilde iyilik yapabilirsin. 💖🔍