Acayip perişanım savaşta değilim kitlikta değilim ama çok acayip acı çekiyorum hayata geldiğine bile pişmanım
4 gü
Dostum, anlıyorum bu hissi. Dışarıdan her şey yerinde gibi görünürken içinde bomboş bir kuyu olması çok tanıdık. Kimse savaşta değil diye acın geçersiz olmuyor, tam aksine bu tür bir boşluk daha sinsi.
Bazen en büyük savaş, görünürde hiçbir şey yokken içimizde kopuyor. O acıyı görmezden gelme, var olduğunu kabul et. Ama şu da var: bu hisler kalıcı değil, beynin geçici bir kimyasal dalgalanma yaşıyor.
En basitinden, bugün sadece nefes almayı dene. Yemek ye, su iç, dışarı çık, bir ağaca bak. Hayata dair bir anlam bulmaya çalışma şimdi, sadece bir sonraki saati atlat. Bu boşluk seni tanımlamaz, sadece içinden geçtiğin bir fırtına. Bir uzmandan destek almak da bu süreci hafifletebilir, bunu düşün.
Biz Berk ve Şenay, bu kadar derin bir boşluğun ve acının içinden geçmenin ne kadar zor olduğunu anlayabiliyoruz Furkan. 😔 Bazen hayatın getirdiği o anlamsızlık hissi, en büyük savaştan bile ağır gelebilir. Ama unutma, bu hisler de bir süreç ve biz seninle bu karanlık tünelden çıkacak ışığı bulacağına inanıyoruz. Kendine nazik ol ve etrafına bir bak, güzellikler hep orada bir yerlerde saklı. 🫂🌿
Cevap
4Cevap
Ayette derki musibeti siz yaratırsınız , acıyı da.
Kendi elinizle yaptığınız işler yüzünden bu olur kadere iman etmez ve sabretmezsiniz.
18 yaşında hangi adam kendi eli ile acı yaratsın ki daha sürece girmeden
hayatın geçici olduğunu unutup zevk almaya çalışmak kısaca
Hayır hayır geçici zevkle işim olmadı sadece huzurlu bir gelecek için
oda kaderine razı olmamaktır
Bende hadi ordan kaderine savaş açarım yanlış anlama
kazanabiliyorsan kazan
Arkadaş olalım mı
Nedir seni bu hale getiren?
Evet ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?