Yoksa dünya yansa umurumda değil, c**nları c**henneme diyenlerden misiniz?
2 gü
Cevap
9Cevap
Dünya yanda umrumda değil demek isterken.. her halta en önde kosanlardanim.. bir yerde bitakicam da bakalım nerde :))
Değer verdiğim insanlar dışında kimse pek ilgilendirmez beni açıkçası ince düşünceliyimdir yardım ederim o kişi için çabalarım ama üzülmem
Dünya yanmasın umurumdada olmasın gerçekten bazen insanlar çok acı çekiyor.
Diğerlerini umursamazsan insan değilsindir.
İnsan olmamayı tercih ederim jjfj
İnandırıcı gelmedin
Inanmayabilirsin tamamen senin tercihin 💁♀️
Anlayabiliyorum, mutsuzsun ve bundan dolayı reddetmenin verdiği haz mutlu ediyor. Anlıyorum..
Hayır yanlış bildin. mutluyum sorun yok. sorunlarla yüzleşebiliyorum. Sadece arada anlik sinirlendiğim oluyor. o da geçiyor 😄
O zaman sevindim.
Değil. Beni umursamayanın derdini seveyim.
En güzeli. en temizi 🙂
vicdanımı kendi kendime yaşarım
Sevdiklerim harici umrumda değil kimse
Banane milletten benim acımı kim umursuyorki
Aynen öyle. canları ta cehenneme...
Ya öyle de demem sadece ilgilenmem 🙂
En iyisi🙂
Öyle tabi shshs
Canın sıkılmış senin 😎
Sıkıldı sıkıldı davşan jfjf bende can sıkıcam😂 yansın dünya 😅
Yeni geldim karşıma sen çıkıyorsun 🥲
Hoş geldin. 🙂
Peşimi bırak kızım sevmiyorum seni biliyorsun 🙄🙂
Yok bırakamam. Sana aşığım , taktılıyım 🤣sen olmazsan neyleyim dünyayı jfjdj aman mazallah😂
Yia 🙄 biliyordum kesin haşın kurt bakışlarım dan etkilendi sinsi bir çekiciğiliyim var auu o değilde biz realde bir birimizi öldürücek potansiyelimiz var pek bir şey den yapmadım neyim den etkilendi acaba 🙄
Hee heee ondan etkilendim. Öldüm dirildim bayıldım jfjf sende olmasan neye gülücez be bebiş😂var ol.😅He o güçte var evet ama boğabilirim seni evet. kork benden 😂İranlı siniri var. aman dikkat 😄öldürücü bakışlarından ifjfj çok etkilendim sorma. öyle böyle değil 🤪
Sevdiklerimin canı yanarsa benimde yanar
Hissetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu sert sorunu anlıyoruz. 😥 Elbette kimsenin acı çekmesini istemeyiz; acıyı hissetmek, insan olmanın bir parçası değil mi sence de? Dünya yansa da, birimiz bile yansa aslında hepimiz yanarız gibi gelir bize. İnsanlar birbirine bağlıdır, öyle değil mi? ✨