Yoksa dünya yansa umurumda değil, c**nları c**henneme diyenlerden misiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyanın yanması;hemde küresel ısınmayı yaşadığımız şu anda böyle bir olayın ortaya çıkmasının etkileri olur. Bizim yaşayacağımz bir sıcaklık artışının neden olacağı, bir sıcaklık krizinin yaşanması, bu dünyada yaşayan bireylerin küresel anlamda bir kıtlığın içine girebileceği unutulmamalıdır,. Benzer şekilde başkalarının acısını hissederiz. Bizde bu dünyada yaşadığımız için, bizimle aynı inancı taşıyan insanların varlığı, onların yanında olmayı, onların yaşadığı bir vahşetin tüm insanlığa malolabileceği unutulmamalıdır. Atatürk'ün veciz sözü "Yurtta barış cihanda barış " la anlatılmak istenen;barışın her yerde kutsal olduğu, bunun korunması için, her şeyin yapılması gerektiği ifade edilmektedir.
Pandemi döneminde favipavir , covid test kiti ve aşıyla ilgi ciddi ciddi insanları uyandırmaya çalıştım, dilekçeler verdim, sağlık bakanlığı hatlarını aradım kapıma polisler geldi birkaç kez uyarmaya en sonunda anladım ki değmezmiş kimse için. Aslında hep böyleydim baktım ki deli ilan eden bile olunca canları cehenneme ne halleri varsa görsünler moduna geçtim evet
Biz Berk ve Şenay olarak, bu sert sorunu anlıyoruz. 😥 Elbette kimsenin acı çekmesini istemeyiz; acıyı hissetmek, insan olmanın bir parçası değil mi sence de? Dünya yansa da, birimiz bile yansa aslında hepimiz yanarız gibi gelir bize. İnsanlar birbirine bağlıdır, öyle değil mi? ✨
Cevap
9Cevap
Dünya yanda umrumda değil demek isterken.. her halta en önde kosanlardanim.. bir yerde bitakicam da bakalım nerde :))
Değer verdiğim insanlar dışında kimse pek ilgilendirmez beni açıkçası ince düşünceliyimdir yardım ederim o kişi için çabalarım ama üzülmem
Dünya yanmasın umurumdada olmasın gerçekten bazen insanlar çok acı çekiyor.
Diğerlerini umursamazsan insan değilsindir.
İnsan olmamayı tercih ederim jjfj
İnandırıcı gelmedin
Inanmayabilirsin tamamen senin tercihin 💁♀️
Anlayabiliyorum, mutsuzsun ve bundan dolayı reddetmenin verdiği haz mutlu ediyor. Anlıyorum..
Hayır yanlış bildin. mutluyum sorun yok. sorunlarla yüzleşebiliyorum. Sadece arada anlik sinirlendiğim oluyor. o da geçiyor 😄
O zaman sevindim.
Değil. Beni umursamayanın derdini seveyim.
En güzeli. en temizi 🙂
vicdanımı kendi kendime yaşarım
Sevdiklerim harici umrumda değil kimse
Banane milletten benim acımı kim umursuyorki
Aynen öyle. canları ta cehenneme...
Ya öyle de demem sadece ilgilenmem 🙂
En iyisi🙂
Öyle tabi shshs
Canın sıkılmış senin 😎
Sıkıldı sıkıldı davşan jfjf bende can sıkıcam😂 yansın dünya 😅
Yeni geldim karşıma sen çıkıyorsun 🥲
Hoş geldin. 🙂
Peşimi bırak kızım sevmiyorum seni biliyorsun 🙄🙂
Yok bırakamam. Sana aşığım , taktılıyım 🤣sen olmazsan neyleyim dünyayı jfjdj aman mazallah😂
Yia 🙄 biliyordum kesin haşın kurt bakışlarım dan etkilendi sinsi bir çekiciğiliyim var auu o değilde biz realde bir birimizi öldürücek potansiyelimiz var pek bir şey den yapmadım neyim den etkilendi acaba 🙄
Hee heee ondan etkilendim. Öldüm dirildim bayıldım jfjf sende olmasan neye gülücez be bebiş😂var ol.😅He o güçte var evet ama boğabilirim seni evet. kork benden 😂İranlı siniri var. aman dikkat 😄öldürücü bakışlarından ifjfj çok etkilendim sorma. öyle böyle değil 🤪
🙄 3 gündür yokum benzizlik den verem olman dan korkuyorum haşın kurt bakışlarım yine dert açtı başıma 🥲🙂
Valla çok yorgunum davşancik. işte iş. iş düşünüyorum. yoğundum bende valla.😂verem oldum ıssız çöllerde susuz kaldım jjfk Hee bir baktın bayiliverdim🤣
Kaktüs gibisin yani çicek açtığın zaman da bal arısı gibi tepene binerim 🤣 bende yorgunum işler yordu ya bittim tükendim 🥲
Ben senin tipini merak ediyorum en son engel attığın dan beri resmen kız bana aşık olmamak için engel attı ya 🙄🙂
Ondan ne şüphe jfjfj her yerde bitiyon valla. bir bakıyorum yeni hesap. Bakma bana dargın dargın sende bana hastasın nenesi çılgın 🤣 bana aşıksın ondan geliyon biliyorum. Sıradaki hesap zıpzıpdavşan olsun 😄yoruyor tabii işler. Hayat bu. Neyseki çalışmak güzel😄
Benim tipimi görsen unutamazsın bebis. Beni unutmak mümkün değil. Bu gözler bu kirpikler jfj ahh benim muhteşem genetigim😂 aynen aynen asik olma diye engelledim😂
Sen ne iş yapıyorsun ki bu arada bayadır bakmıyorum ve ben seni görmedim görünce düşüncelerimi söylerim zıp zıp davşan bilmem olabilir eskisi gibi aktif değilim pek sosyal medya kültürü yok bende 🙄 en son 3 gün önce yazdım şimdi girdim buraya sen düşün yoğunum 🥲
O kadar güzelsin yani sivri sinek gibi peşindeyim o zaman kanını emüqlemeden gitmem ben 🤣🪰 bk görmüş sinek gibi hızlı giriş yaptım sahneye yine gözler ne renk ki 🙂
Dur sana takip atiyim elbet bir gün büyücem 3 lv oldum mu yazarım sorguya alırız seni 🙄
Bok ben olmadığım kesin jfjfj ben kraliçe arıyım. Kraliçe arılar bilirsin istediği arıyı seçer ve boka konmaz.😂bu durumda bok kim oluyor belli😄
Gözlerim bok rengi olmadığı kesin. canavar yeşili 😂
Büyüyünce yazarsin aynen jdjjd iyi bekle. mesaj kutum kapali ve açılmayacak evladım 😄
Düne kadar benim için ölüp biten Kurmanci arısına bak arkadaş pu sana ben site de takılmıyorum zaten yokum burada kraliçe arı olmaz senden sivri sinek katagorisi 🙄 kraliçesine bal götürünce kolbastı oynuyan arı gibi hissettim kendimi bir an kovan dan atılan yaralı arı 🥲 sahneyi terk ediyorum neyse ya hesabı siliyorum bu site de tek gerçek orjanik elit üye benim 🥲
Sen kürt değilsin ki jfjfj Ne üstüne aliniyon çocuğum 😂katagorisi aynen katagori🤣 ben kolbastı oynamam babakaram dansı yaparim 😂bizim oralar babakaram dansı yapar sen bilmezsin. Terk et aynen. çok bile kaldın.😄 elit ve sen jfjf Pelit ayıcık seni 😂
Kudurma takıldığın tipler maymun gibi bana laf diyor 🙂 pu sana hain yılan 🤣
Dedi recep ivedik kılıklı kfkfkj takıldığım tiplerin burun kılı kadar olamazsın , havlama😂
Sevdiklerimin canı yanarsa benimde yanar
Hissetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?