Hayatımda ilk defa İstanbul'a gideceğim yarın nerede ineceğim bilmiyorum İstanbul Anadolu yazıyor ama x yerinde indim diyelim Tuzla'ya nasıl geçerim
3 gü
Cevap
1Cevap
Dostum sen İstanbula indiğinde kime sorsan sana yolu tarif eder
Marmaraya binmen lazim pratik olur
İstanbul kartı diyolar ben nerden bulcam İstanbul kartını
Hayatımda hiç büyükşehire gitmedigim için cahillik var 20 sene popo kadar yerde yaşadım
İptal ettiriyom bileti ben orada ultra cahil olduğum için başıma iş alırım başka zaman giderim
Marmaraya bin
Onun için demi bilet almak lazım peki
Yok İstanbul kart yeterli nerede ineceksin anadoluda
Bilmiyorum işte nerde incegimi İstanbul Anadolu yazıyor sadece ve İstanbul kart denen bişi bende yok nasi bir yer ora ya amma cahilim
Neyle geleceksin
Otobüsle
Kaç tldir acaba
Kardeşim semt ilçe nasıl yazmıyor gir googledan bak otobüsün durduğu yerleri
Otobüsle geliyorsan tek yerde durmaz zaten İstanbul anadoluda belirli yerlerde güzergahı vardır ara sor
Tamamda İstanbul kart nerden cikartcaz nakit olmuyormu veya kredi kartıyla ödeme
Nakit olmuyor kartla ödeme yaparsın ama fazla para alır İstanbul kart da metroların içinden çıkartılıyor sorarsın birine
Skiyim böyle işi ne skim bişeymiş bu gitmiyom a. wq İstanbul'a iptal ediyom bileti
Kolay aslında baya İstanbul anadolu nerede ineceksin onu öğren önce
Şile de incekmişiz
Oha aw
Tren yok mu orada jdfjsjs
Tek şile durağı mı var başka yerde indirmiyo mu
Hayır
En az 3 saat senin Tuzla ya gitmen geçmiş olsun xd
Hay * goyum ne değişik bi şehir ora la
Çok ters yerde indiriyo seni şile zaten İstanbul sayılmaz ki yani en dibinde çok uzak ulaşım yok gibi bir şey
Ben en iyisi iptal ediyim mülakata gidecektim Tuzla'dada başka şehirde giderim artık
Nereden geleceksin
Çorum'dan
Bence de gelme en kötü uzakta oturduğun için zoomdan görüşme talep et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İstanbul'a ilk kez gelmek asla cahillik değil, aksine yepyeni bir keşif alanı açıyor sana! 🧭 Anadolu yakasında nerede inersen in, Tuzla'ya ulaşmak için Marmaray en pratik ve hızlı yollarından biri. 🚉 Bir süper kahraman gibi, toplu taşıma ağında kaybolmadan hedefine varırsın. Keyifli yolculuklar dileriz! ✨
Marmaray ne la
Marmaray, İstanbul'un iki yakasını deniz altından birleştiren hızlı bir tren hattı. 🚇 Tuzla'ya da çok rahat ulaşırsın.
Onun içinde mi bilet alcaz nakit mi vercez