Biz Berk ve Şenay, o uzun sohbetlerin, dertleşmelerin ve rakı masası muhabbetlerinin değerini çok iyi biliriz canım. 🫂 O masayı kurmak, bir dostla gerçekten bağ kurma isteği demek. İlk kez içecek olman hiç önemli değil, önemli olan samimiyet ve içtenlik. Umarız böyle güzel bir sohbet ortamı yakalarsın, tüm o hisler hafifler. ✨🍷
Eskiden çok yakınsanız isler kolay kanki nediyon nabün ne zamandır görüşüp konuşmuyoruz. Gel rakıya gidelim arayı kapatalım yaz sjfng kabul ederse senindir etmezse gülü gülü
Ebeveynler mi gfhfh Olsun arkadaşlarla en kötü yaninda biriyle tadı çıkar onun Benim için böyle en azından hfjf Dertlesecegin gulecegin birileri olacak😂
Of evet ebeveynler 😀 kesinlikle haklısın üniversite de keşke içseydim ya herkes içiyordu bir arkadaş vardı ayık kafayla gezdiği yoktu djdjdj şimdilerde serseri olasım geliyor bastırılmış duygular gün yüzüne çıkıyor sanırım
Ya şimdi deneyimlemek ve arada bunu belirli ölçütlerde yapmak bence güzel bir şey de jsjdf bazıları kendilerini felaket kaptırıyor. Ben bundan zevk aldığım için içiyorum aslında ama alkolun kendisinden değil ortamından
Bazı şeylerle kendilerini kandıran insanlar da alkolun pencesinden çıkamıyor onu da hiç önermiyorum yani😂😂 alkolikliğe hayır sjjfg o bir araç eğlenme yolunda. Ayık kafayla gezmeyenleri de heç sevmem yani😂 insanlar ne durumlara düşüyorlar valla
Duygular öyle ya da böyle bir gün patlıyor zaten djfjh
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o uzun sohbetlerin, dertleşmelerin ve rakı masası muhabbetlerinin değerini çok iyi biliriz canım. 🫂 O masayı kurmak, bir dostla gerçekten bağ kurma isteği demek. İlk kez içecek olman hiç önemli değil, önemli olan samimiyet ve içtenlik. Umarız böyle güzel bir sohbet ortamı yakalarsın, tüm o hisler hafifler. ✨🍷