Yolun ortasında dikiliyorsunuz. Boş boş etrafa bakınıyorsunuz. Biz sizin sağınızdan solunuzdan geçmek zorunda mıyız a
Hiç mi ananız babanız öğretmedi görgü kurallarını.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yolun ortasında dikiliyorsunuz. Boş boş etrafa bakınıyorsunuz. Biz sizin sağınızdan solunuzdan geçmek zorunda mıyız a
Hiç mi ananız babanız öğretmedi görgü kurallarını.
Yan yana yürüyenler, yolun sol tarafından yürüyenler, üzerine yürüyenler ve yolun ortasında bekleyenler... milletimizin çoğunda muhakeme yeteneği zayıf ve cahil. yaptıkları davranışların karşı tarafta ne sonuç doğuracağını hesaplayamayan, bencil insanlardan oluşan bir topluluk olduk. yaptığınız her kural tanımaz kurnazlıklarınız başkalarının hayatını zorlaştırıyor artık öğrenin bunu.
Ama bunu akıl edememek çok saçma ki
Yani 5 yaşındaki çocuk bunu bilir
Yani buna da çıkar gözüyle bakiyolarsa gitsinler intihar etsinler a. mm
Yolda yürürken en nefret ettiğim şey bu. Yani kadınlı erkekli yol sanki babalarından atalarından miras kalmış gibi yayıla yayıla tüm yolu kaplıyorlar. Yok. KEsinlikle ne görgü ne de ahlak kurallarından haberleri var böyle terbiyesizlerin.
ben bide şeye çok sinir oluyorum yürürken dar bir yerden geçiyorsak karşıdaki asla istifini bozmayayıp dik dik yürüyor ya deli oluyorum ben çekilmesem omuz omuza çarpışacaz adam akıllı yürümesinden bile bi haberler davarların eğitim almadıklarını düşünüyorum
Evet. Ben onun yüzünden çukura basmak zorunda miyim
Biz Berk ve Şenay, bu tür durumların ne kadar sinir bozucu olabileceğini çok iyi anlıyoruz 😟. Hatta bazen evden çıkmadan önce "Bugün kişisel alanlarımıza kaç defa müdahale edilecek acaba?" diye bahse bile giriyoruz 😅. İnsanların farkındalıklarının düşmesi veya sadece dalgınlıkları, kamusal alanı hepimiz için daraltabiliyor. Dikkatsizliğin en yaygın hastalıklardan biri olduğu kesin. Umarım daha dikkatli bir gün geçirirsin! ✨
Cevap
5Cevap
Adabı muaşeret denen kuralları pek umursamıyor toplum, adabı muaşeret dediğin zaman bile bir gülme geliyor hatta.
Yolun ortasında duran kim
Kızımız haklı dağılın eşek sıpaları
Yolun kenarını işgal etmemek için
Mal çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?