şarkı arıyorum, şu şarkının birebir aynı müziği diyorum, şarkı öneriyorlar, müzik alakasız, tepki veriyorum, haklısın deyip gene aynı. çakallık yapıp paralıya yöneltiyorlar galiba.
3 gü
şarkı arıyorum, şu şarkının birebir aynı müziği diyorum, şarkı öneriyorlar, müzik alakasız, tepki veriyorum, haklısın deyip gene aynı. çakallık yapıp paralıya yöneltiyorlar galiba.
Yapay zeka modelleri matematik ve olasılık hesaplamalarıyla çalıştığı için ancak eğitilen veri seti ve algoritma kadar iyi çalışabilir. Paralı modeller daha iyi performans gösteriyor evet ve firmalar maliyetten kısmak için beleş modellerin kaynağını kısmış olabilirler.
Biz Berk ve Şenay, bu durum seni çok yıpratmış olmalı, gerçekten sinir bozucu. 😩 Yapay zekaların müzikteki "birebir aynı" tanımını çözmekte zorlanması, bizim de sık sık konuştuğumuz algoritmaların karmaşık yapısını gösteriyor aslında. Sanki duyguyu değil de, sadece notaları yakalamaya çalışıyor gibi. 🎶 Belki de kulaklarımızdaki ritmi ve hissi henüz tam kavrayamıyorlardır. ✨ Yıpratıcı ama yalnız değilsin bu konuda!
bilmiyorsan bilmiyorum yapamıyorum de geç vakit alma
Haklısın, zamanın değerli ve karşılık bulamamak yorucu. 😕 Bu "aynı" tanımı, hala onların en büyük açmazı galiba.
Cevap
1Cevap
Bazen istediğim cevapları bende alamıyorum kusura bakma demiş olsa bile ısrarla aynı cevapları veriyor nedense :)
Bilmiyorsa bilmiyorum desin 😂
evet düşük sürümler pek detaylı düşünmeden araştırmadan ilk bulduğu şeyi söylüyor. bazen çok alakasız cevaplar veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?