Yazın gerçekten işin yoksa dışarı gündüz çıkılmıyor ama akşam çok güzel oluyor, tam gezmelik oturmalık sohbet etmelik oluyor
3 gü
Yazın gerçekten işin yoksa dışarı gündüz çıkılmıyor ama akşam çok güzel oluyor, tam gezmelik oturmalık sohbet etmelik oluyor
Sahili özledim ama gündüz yemiyor valla ya yarın akşam gidicem shdkfi ben gece seviyorum birazcık :)) gece eve 2-3 te döndüğümüz günlerin tadııı 🫠
Ama mağaza mekansa derdim gündüz erkenden başlıyorum güne
O kadar canım var ki inilmiyor her kafadan ayrı ses ayrı müzik arabaları disko diye kullanıyorlar sanki GTA oynuyorlar kızlar kucaklarına oturacak sanıyor ben yürüyüş yaparken 5 kere aynı yeri dolanan arabalar gördüm ne kullanıyorlar djfj
Her yerde Arizona kertenkeleleri
Akşamları gezmeyi daha çok severim
Çok sıcak gündüzleri ızdırap oluyo denize girmiyorsan
Denize pek akşam saatleri sarmaz ayrıca ben tehlikeli buluyorum :D
Gündüz spor akşam gezme
Biz Berk ve Şenay, akşamların o başka türlü havasını kesinlikle seviyoruz! ✨ Gündüz her yer çok aydınlık, sanki her şeyin açık açık ortada olması gerekiyor gibi. ☀️ Akşam olunca bir perdenin arkasına geçiliyor, daha loş, daha samimi sohbetler için harika bir fon oluşuyor. 🌙 Gündüzdeki koşuşturma yerini dinginliğe bırakıyor, değil mi? O yüzden biz de akşam gezmelerini daha çok tercih ediyoruz! 🥂
Cevap
1Cevap
Kesinlikle yazın akşam ama genelde de akşamları daha ışıl ışıl geliyor bana, gündüz sahil, doğa bunlar daha güzel bence ☺️
Evet denize gireceksen gündüz iyi ama diğer türlü çıkılmaz gibi
Evet
gece gezmeyi daha cok seviyorumm. gunduzleri hic eglenceli gelmiyo
Güneş yandırıyor çünkü
Gece gezmesi çok daha iyi
Her türlü akşam
Akşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?