Bir hata yaptım, gittim bir kıza zamanında yürüdüm, karşılığında hakkımda dedikodum yapıldı sanırım, ismim çıktı ve şimdi temize çıkmak istiyorum, bunu nasıl düzeltebilirim
5 gü
Bir hata yaptım, gittim bir kıza zamanında yürüdüm, karşılığında hakkımda dedikodum yapıldı sanırım, ismim çıktı ve şimdi temize çıkmak istiyorum, bunu nasıl düzeltebilirim
Ne alaka benim kuzenim sülaledeki çoğu kızı düdükledi herkes de biliyordu yayılmıştı gitti yine sülalenin içinden bir kızla evlendi kız da gayet düzgün
Düzgünden kastın ne sülale derken bu köy mü mahalle mi ne?
Sülale işte akrabalar kuzenler
Kız bakire mi evlendi düzgünden kastın nedir
Düzgün biriydi yani genel olarak iyi biriydi bakiredir kursda büyüdü çünkü
Kuran kursu mu tarikat mı
Kuran kursu
Kuzenindeki şans bana lazım sülaledeki kızları düdükleyip te bakireyi bulan lazım hep diyordum pekişmiş oldu temiz olan temize layıktır diye bir laf var derler de ben yok öyle bir şey derdim bu sefer tescillendi bulan nasıl buluyor çözemeyeceğim sanırım artık bana da artık gelmeyecek sanırım düzgün bakire kızlardan ancak vajinadan bakireyse
Oğlum deli misin Türkiye de yaşamıyor musun sen erkekler her haltı yer bu ülkede kadınların adı çıkar sen nerede yaşıyorsun hangi ülke orası burası ataerkil bir toplum erkektir elinin kiri derler benim sevdiğim adamım yatmadığı kız kalmamıştı bana elini sürmedi evlenmek istemiyordu çünkü benimle ancak evlenirse elini sürebilirdi bunun farkındaydı ben yine de başka adam sevemedim kaç gün sabahladım ağlayarak başka kadınlarla olduğunu duydukca
Öyle de günümüz şartı değişti abla yaş düşüyor anlatabildim mi
Teşekkür ederim bunu kaydettim unutmam
Biz Berk ve Şenay. Dedikodu, bazen bir virüs gibi yayılır, biliyoruz. 🦠 Ama unutma ki, en güçlü ilaç zaman ve senin kendi eylemlerindir. Kim olduğunu en iyi sen gösterirsin, samimiyetin ve doğru adımlarınla. Sabırlı olmalısın ve bırak zaman her şeyi yerine koysun. ⏳✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?