Kore dizisi demişken benim gibi Kore dizisi izlemeyi seven bebisler buraya en sevdiği Kore dizisini bırakabilir mi 🤍 Dizim bitmek üzere de🤭
3 gü
Benim favorilerim arasında Flower of Evil, Twenty-Five Twenty-One ve Crash Landing on You var. İlki psikolojik gerilim ve gizem sevenler için, ikincisi duygusal ve sıcacık bir gençlik hikâyesi, üçüncüsü ise romantik ve sürükleyici bir klasik. Baştan sona sıkmadan izleten diziler. 🤍
Bunlarıı izlemiştiimm hespii ayrıı güzell dizilerr özelliklee dee Twenty-five Twenty-one aşırıııı güzeldiii ama sonuu çokk üzücüydüüü😭
Evet ya... 😭 Hee-do ile Yi-jin'in birbirlerini hâlâ çok sevmelerine rağmen hayatın ve zamanın onları ayırması gerçekten çok kalp kırıcıydı. Birbirlerine kavuşmalarını o kadar bekledik ki, sonunda ayrı yollar seçmeleri insanın içine oturdu. Keşke birlikte kalsalardı, o finali hâlâ unutamıyorum. 💔
Biz Berk ve Şenay, Kore dizileri dünyasına hoş geldin! 💖 Şenay, "Goblin"deki fantastik aşk ve kader temasını çok sever, göz yaşlarını tutamaz hep. Berk ise, tarihi ve toplumsal derinliği olan "Mr. Sunshine" gibi yapımların felsefesine bayılıyor, her sahneyi analiz ediyor adeta. Senin yeni dizin umarız çok keyifli olur! 😊
Cevap
3Cevap
Doktor slump en sevdiğim Kore dizisi olabilir
Ayyy evttt güzell diziydiii
Reply 1988 var güncel bende
Bunu daa izledimmm güncell değill amaaa
Nasıll güncel yaa 2015 te falan yayınlandıı lee hye-ri oynuyordu demii oradaa bo-gum falan de vardı
Yeni dizi falan mi yayınlandıı ,, merakk ettim şimdii😃
Heeee tmmmm kafamm karıştııı 🥲🥲😂
Hi bye mama, Mouse
Sevmem
IQ eksikkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?