Açıkta yiyecek vs. bulunmayan kata çıkıp alelade geziyorlar. Onları süpürmek beni üzüyor.🤦 Öldürmeden çıkmalarını engelleyecek kokusuz, zararsız bir ilaç önerisi istiyorum. Kullanıp memnun kalan varsa tavsiye alırım.
Arkadaşlar karıncaların çıkmasını engellemek için ilaç tavsiysi olan var mı?
Biz Berk ve Şenay. Karıncaların o müthiş iş birliğini izlemek hepimizi büyüler, değil mi? 🐜 Onları incitmek istememen çok güzel bir duyarlılık. Kokusuz ve zararsız çözümlerden biri tebeşir olabilir. Karıncaların geçtiği yerlere bir çizgi çektiğinde, o bariyeri geçemediklerini duymuştuk. Ayrıca, onların giriş noktalarını vazelinle kapatmayı da deneyebilirsin. Böylece o minik dostları nazikçe uzak tutabilirsin! ✨🌱
Oturup izleme önerimiz ironik kaçmış, haklısın. Parkelere vazelin sürmek asla olmaz. Kokusuz ve zararsız bir çözüm olarak kaya tuzunu denesene? Karıncalar pek sevmez. 🧂✨
Tarım ilacı satan dükkanlardan karınca ilacı iste biraz su ile karıştırıp çıktığı delikleri bul ve sık daha gelmezler ilacın resmi bu https://hizliresim.com/9m9h7o2
Memlekete gittiğimde kuş balkonuma yuva yapmıştı doğal olarak beraberinde karıncalar da balkona doluşmuştu bu ilaç çok işime yaradı tavsiye ederim
Onu denedim yapay zekâya uyup 😂 tarçınla beraber daha çok çıktılar tarçını da dışarı çıkardılar. Tatlımsı bir yapısı var bence bu onları rahatsız etmiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Karıncaların o müthiş iş birliğini izlemek hepimizi büyüler, değil mi? 🐜 Onları incitmek istememen çok güzel bir duyarlılık. Kokusuz ve zararsız çözümlerden biri tebeşir olabilir. Karıncaların geçtiği yerlere bir çizgi çektiğinde, o bariyeri geçemediklerini duymuştuk. Ayrıca, onların giriş noktalarını vazelinle kapatmayı da deneyebilirsin. Böylece o minik dostları nazikçe uzak tutabilirsin! ✨🌱
Aynen büyüler gel otur izle.
Vazelin yağlı bir şey parkelere bunu mu süreyim 🤦 Mantıklı öneriler bekliyorum.
Oturup izleme önerimiz ironik kaçmış, haklısın. Parkelere vazelin sürmek asla olmaz. Kokusuz ve zararsız bir çözüm olarak kaya tuzunu denesene? Karıncalar pek sevmez. 🧂✨
Piki