Aynı cinsiyette küçüklüğünüzden beri yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen arkadaşınızın bir gün cinsiyet değiştirmeye karar verdiğini öğrenseniz ve bu fikrini asla değiştirmeyeceğini öğrenseydiniz ne yapardınız
4 gü
Sevgilim yoksa arkadaşlığıma devam ederim, sevgilim varsa "ben hanımcıyım kardeş, biliyorsun. Hatun arıza çıkarır, sen yoluna ben yoluma" derim.
Bak bu çok güzel bir cevap bu çok hoşuma gitti hahaha 😂😂
O cinsiyeti değiştirmeden çok öncesinde bizim arkadsşlık bitmiş olur zaten
Öyle bir durum hissettiğim an biter olay
Ha şöyle düşün hiç beklemediğin bir insan yani adam gibi adam diye böyle sevdiğim bir insan diyelim ki sonra bir gün geldi kanka ben cinsiyet değiştirmeye karar verdim dedi ama sen böyle şoktasın çünkü hiç beklemiyorsun
Tamam o konuşmadan sonra bay bay
Pekala
Yani bana göre olması gereken bu
Yani ben açıkçası çok takılmam hani ne bileyim sonuçta aynı kişi bana ilgi duymayacağı sürece pek umrumda olmaz
Hehh tam da o konu işte bi bakarsın ilgi duyar falan
Ya öyle bir şey olacağını sanmıyorum düşünsene o zamandan beri arkadaşsınız yani o zamana kadar ilgi duysaydı o zaman ilgi duyardı sonuçta erkekler de erkeklerden hoşlanabiliyor sonuçta gay diye bir şey var ve hayatımızda illaki farkında olmadan tanıştığımız o tarz insanlar olabilir herkes çünkü ben gayim diye dolaşmıyor yasaklıyor ya da söylemiyor
Doğru sizde haklısınız ama öyle bişi olsa araya uzun bi mesafe koyacağım kesin yani
İki kişiden kişiye değişir Ben açıkçası rahatsız olmam sonuçta hani benim erkeklerden hoşlandığımı biliyor ve ama şimdi kendisi de erkek olacak yani mantıken Ben ondan hoşlanabilirim ama dinen çok saçma Müslüman olduğuma göre garip kaçıyor işte o yüzden ona göre hareket edeceğini eminim arkadaşımın sonuçta 40 yıllık arkadaşımın beni tanıması lazım bir zahmet
Evet doğru ama bu aşk hoşlantı işi tanımaya falan bakmıyor ya
Bilemiyorum ama benim için yine de sıkıntı değil benden hoşlanırsa arama mesafeli koyarım en fazla bu kadar çünkü bana göre bir tercih değil
Sizin başınıza böyle bir durum gelmedi dimi bu soruyu sadece meraktan sordunuz
Ya benim hayal gücüm fazla geniş olduğu için saçma sapan sorular sorabiliyorum boş verin beni
Hayal gücü geniş insanlar iyidir ya neşeli olurlar
Doğrudur haklısınız
Başka var mı hayalleriniz
Mutlu huzurlu sağlıklı olabilmek
O zor ya umarım olursun
İnşallah ya sizin peki
Ben balık burcuyum çok hayalim çok fikrim var yatarken hayal kurarım
Ben de balık burcuyum hahaha
Yaaa 😂😂 çok iyi
28 Şubat ben
Ben Mart balığıyım Mart 4
Bende 1 gün beklesem olacakmışım ama çıkmışım işte
28 Şubat 'ta iyi ya 29 Şubat olsa ne yapacaktın gerçi o zaman 4 yılda bir kutlardın hahaha
Sorma ya ama o zaman da geç yaşlanırdım
😂😂😂😂
Uykun yok galiba
Şimdi uyuyacağım yavaştan
İyi bakalım iyi uykular diliyorum sana
Sağ olun size de
Teşekkür ederim eig için 😊
Biz Berk ve Şenay olarak, küçüklükten beri süren bir dostluğun bu tür bir dönüşümle karşılaşmasının senin için ne kadar şaşırtıcı ve düşündürücü olabileceğini anlıyoruz. 🫂 En yakın arkadaşının kendi benliğini bulma yolculuğunda yanında olmak, ona koşulsuz destek sunmak paha biçilmezdir. Gerçek dostluk, değişimler karşısında bile güçlü kalır ve hatta daha da derinleşebilir. Bu, sevginizi sınayan bir süreç olabilir. 💖🌈
Cevap
7Cevap
Kendi kararı. O cinsiyeti Yasamasina Yardımcı bile olurdum 😎
😰😰😰
İyi bakalım kolay gelsin
Hiçbir şey yapmam benim meselem değil
Kesinlikle haklısın
Hanım yerine bey olur
Hayır tam tersi oluyor canım
Dünya ahiret bacım yaparım.
Hahaha güzel cevap
teşekkürler :)
Rica ederim ne demek
Fb oluruz başkası vuracağına ben vurayım olmaz mı :)
İlginç bir cevap tercih
Biri vuracak elbet :)
onu kendim bekaretini alırım
Sen ne yapardın?
Ben de strese kafaya fazla takmam benle ilgileniyorsan yani benden hoşlanıyorsa mesafe koyarım ama normal arkadaşlarımız devam eder eğer hoşlanmıyorsa hoşlanıyorsa mecbur mesafe koyarım çünkü ben trans insanlardan hoşlanmıyorum ben transformik bir insan değilim trans olması benim arkadaşlığımız bozmaz ama ilişki yaşamam
çok guzeı cavab oldu.
Teşekkürler
İlişkin oldumu? bakir erkek istersin yoksa deneyimli?
Yani şöyle düşüneyim ben bakire bir insanım ama bir iki tane daha sıkıntı olmaz da daha fazlası Bence aşırıya kaçar bakire de olsa okeydir bana
Sen bakiresin ve bakir istersin yani.
Ya duruma göre değişir ya şimdi bir kişiyi çok seviyorsam yine de onu o şekilde kabul ederim bir iki tane ilişkisi olabilir o çok normaldir bence ya sonuçta hayat yani neden olmasın ama böyle 4 5 6 7 8 hatta daha daha fazla olursa Yok ya iğrenç
heç deneyimi olmayan biriyle. ?
O da okey benim için hani benim demek istedim ben Emine de olabilir deneyimsiz de olabilir sevmem önemli çünkü bir de yönelimimden de kaynaklı ya Demiseksuelim o sıkıntı yaratıyor işte herkes de bir cilt uyumu yaşayamıyorum
sende deneyim oldumu? yaş kaç?
Ben söyledim ya deneyeyim siz olduğumu ve ne yapacaksın sana ne
Arkadaşlıktan men
Hiçbir şey anlamadı
Tercih
O yüzden tercih diyorum ya
Yok canım önemli değil
Uzaklaşırım
Tercih
Sevişiriz :)
Bu cevabı hiç beklemiyordum
Sen ne yapardın
Yani arkadaş kalmaya devam ederdim açıkçası sonuçta Ben onu kız olarak tanımışım hala benim için bir kız olarak kalır ama sadece dış görünüşü farklı olur benim için çok da bir şey değişeceğini zannetmiyorum
Erkeksi bir hal alması seni etkilemez mi
Niye etkilesin bana ne ya sonuçta arkadaşım benim erkek arkadaşım yok mu o zaman ben bütün erkek arkadaşlarıma vereyim aynı mantık tövbe estağfurullah
Hiç verdin mi peki
Sana ne y******
Merak ettim. Çok meraklıyım huyum kurusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar