Bir yayıncının kesitini izledim, karnıma ağrılar girdi, bağırsağımı bozdum neden herkes bu kadar ırkçı?
4 gü
Bir yayıncının kesitini izledim, karnıma ağrılar girdi, bağırsağımı bozdum neden herkes bu kadar ırkçı?
Cevap
2Cevap
Tüm dünyada şu göç meselesi yüzünden ırkçılık tavan yapmış durumda.
Keşke her yer eşit gelişmişlikte olsa da sınırların hiçbir önemi olmasa
Onun tek çaresi eğitim cahilliğin ilacı zordur ama tektir.
Evet ama bu kadar insanı nasıl eğiteceğiz, ben her şeyden yoruldum, bu adaletsiz dünyadan da, artık kaldıramıyorum
Dünyanın adaletsiz olması insanların kendi çıkarlarıyla hareket etmesinden kaynaklı. Ayrıca ben isviçreye gittiğimde insanların böyle şeylerden şikayet ettiğini göremedim mesela anladın mı
Dayanamıyorum artık. Bir insanın milleti dini alay konusu olmamalı
Gene cahilliğe geliyor bu konu aklı başında hiç bir halk elinde kuran sallayan tüccarlara tamah etmez.
Ben çok aşağı bir insanım napacağım
Ne alaka ya niye öyle diyon ki kendine
Nedeni çeşit çeşit insan var işte pisliği de var düzgüni de
Vala ben değilim
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o kadar haklısın ki seni çok iyi anlıyoruz. 😔 İnsan böyle görüntülerle karşılaşınca maalesef hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Irkçılık, bazen bilinmeyene duyulan korkudan, bazen de önyargılardan beslenir. Ama unutma, herkes böyle düşünmüyor; çevremizde bir sürü iyi insan var. Bu tip davranışlar ne kadar can sıkıcı olsa da, empati ve hoşgörüyle hareket edenlerin de sesi çok güçlü. Moralini yüksek tutmaya çalış lütfen. ✨💖