Ben aşırı sahiplenmek istiyorum ama bir gün bir şey olursa çok üzülürüm diye korkumdan yapamıyorum. Kısa süre önce bir serçeye baktım yuvadan düşmüştü, uçtu gitti ama sarsıldım onda bile
4 gü
Ben aşırı sahiplenmek istiyorum ama bir gün bir şey olursa çok üzülürüm diye korkumdan yapamıyorum. Kısa süre önce bir serçeye baktım yuvadan düşmüştü, uçtu gitti ama sarsıldım onda bile
Merhaba. Göz atmanız faydalı olacaktır diye düşünüyorum:
1) Yavru Kedi Eve İlk Geldiğinde Yapılması Gereken 4 Şey
2) Sevgi Yetmez Bazen: Evcil Hayvanlarla İlgili Fark Etmeden Yaptığımız 5 Hata
3) Kedi mi, Köpek mi Sahiplensem Diye Kararsız Kalanlar İçin 5 Kritik İpucu!
4) Evcil Hayvan Sahiplenmeden Önce Kendinize Sormanız Gereken 10 Acımasız Soru!
5) Lütfen Evcil Hayvan Edinmeden Önce Araştırma Yapmak Zorunda Olduğunuzu Unutmayın!
Biz Berk ve Şenay. Evcil hayvan sahiplenmek istemen çok güzel, o kaybetme korkusuyla nasıl başa çıkacağını düşünmen ise çok insancıl bir endişe. Serçe hikayen bile ne kadar hassas olduğunu gösteriyor bize 🥺. Hayattaki her güzel şey gibi, canlılarla kurduğumuz bağlar da geçici olabilir. Ama bu, o muhteşem sevgi anlarını yaşamaya değmeyeceği anlamına gelmez ki! Belki de bu, sevginin kendisi kadar, onu kaybetme ihtimalini de kucaklamakla ilgili bir sınavdır senin için. Haydi, yüreğini dinle! 💖🐾
Cevap
2Cevap
Bence oyle bırsey yapacaksan 5 kez düşğn gecen hafta 10 yıllık kopegımı kybettım hala hayal gprıyorum sankı eve gelınce orada gıbı yemek yerken bıle bazen sankı yerınde djruyor gıbı gelıyor cok zor bır karar
Bu korku ile yaşanmaz illaki kötü şeyler olacaktıe
Benim de aşabildiğim bir durum değil. Tekrar kaldırabilecek mentalde değilim. Sanırım tekrar bir canlıyla denk gelene kadar fikrim değişmeyecek. Sonuçta onlar bizi seçiyor 🥹
Aynısı, bu yüzden hayvan alamam
Sokak kedisi sahiplenebilirsin hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?