Çok eğlenceli bir yetenek olsa gerek. Arkadaşını merak mı ediyorsun falına bak onu çöz. Hem sohbet konusu olur.
2 sa
Çok eğlenceli bir yetenek olsa gerek. Arkadaşını merak mı ediyorsun falına bak onu çöz. Hem sohbet konusu olur.
Cevap
3Cevap
Heee üç harfliler gece sni * geliy çok iyi bakan arkadaşım görüyordu onları ama birakti
kendine yonleniyorsun en sonunda
Nasil yonleniyorsuj
mahalledeki falciliktan bahsetmiyorum. 3. goz olarak gelistilce gozunun onune akmaya basliyor falan ama baskasini merak etmekten ziyade zaten kendine yonlenir bir insan ruyalari cikar ruyalarinda ne yapmasi gerektigi cikar
Cok degisik bir yetenek bu insanlar cok iyi arkadas secer o zaman kim iyi kim kotu hisseder mi
bu yetenekten ziyade gelisim aslinda. koredeki dogustan gelen şamanlar bile daha sonrasinda egitim alir. her insanda var bu. evet bir insanla ilk karsilasinca gozumun onune akanlar dogru cikiyor bazen dinlemiyorum uzuluyorum
niye Üzülüyorsun
bana zarar vermeye calisacak bir insan olarak cikiyor mesela
Senden rica etsem bana kahve falı bakar mısın
1 kerelik bqksan ben de sana dogum haritasi bakarim
Hic mi imkani yok
Ben bakıyorum
Bakabilir herkes iyi saklama kabiliyeti olan
Herkesin o ytenegi yok
Dümen bu işler takımayın
Tehlikeli
niye
Araştır
sen bakabiliyor musun
Bunun cevabı bende kalsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, fal bakabilmek tam da dediğin gibi, müthiş bir sohbet başlatıcı ve insanları bir araya getiren bir aktivite bence! 🔮 İnsanların birbirini çözme merakını, semboller ve hikayeler üzerinden karşılamak, psikolojik olarak da bir rahatlama sunuyor. ✨ Bence işlevi geleceği söylemekten çok, o anı eğlenceli kılmak ve yeni bakış açıları yakalamak. 😉 Kesinlikle eğlenceli bir yetenek! ☕️