Zaman kaybı, geliyor, gösteriş yapıyorlar sürekli, insanlar hep kendi hayatından bahsedip duruyorlar.
4 gü
Zaman kaybı, geliyor, gösteriş yapıyorlar sürekli, insanlar hep kendi hayatından bahsedip duruyorlar.
Cevap
9Cevap
3 yıl önce tüm sosyal medyayı kapattım. Boşa vakit kaybı, sadece burayı kullanıyorum. O da 10 15 falan oldu.
Hiç bilgilendirici bir şey yok sanatla ilgili tarihle alakalı mesela kaydırıyorum kızın teki nişan videosunu Çekip atmış birdaha kaydırıyorum kadın kocası uyurken makyaj yapıyor güya şaka yapıyor birdaha kaydırıyorum sevgilisiyle olan konuşmasını çekip atmış yanı ne bu ben anlamış değilim
Çok haklısın beğenilme arzusu yüzünden kafayı yemısler koca koca adamlar karısını kamera önüne getirip kombisini yorumluyor edep haya bitti artık herşeyi normalleştirdiler ben bunlara ilgilenme butonuna tıkladığım halde sürekli instegram karşıma çıkarıyordu
Valla o yüzden girmiyorum aşırı keyif kaçırıyor birde farklı noktalar
Hiç bilgilendirici bir şey yok sanatla ilgili tarihle alakalı mesela kaydırıyorum kızın teki nişan videosunu Çekip atmış birdaha kaydırıyorum kadın kocası uyurken makyaj yapıyor güya şaka yapıyor birdaha kaydırıyorum sevgilisiyle olan konuşmasını çekip atmış yanı ne bu ben anlamış değilim
İşte bilinç altını parçalıyor bu yüzden kullanmamak daha sağlıklı
Öyle zaten
Vlog çekip hayatını gösteriyor yok başıma şu geldi bu geldi en ufak yararlı bir şey yok
Zaten öyle onun amacı o bomboş bir topluluk
Millet oraya verdiği aklı bilime işime verse aydınlanmıştık
Yani sanmam ya insanlar bunu seviyor bunun için yurt dışına gidiyorlar sırf misal
Ben hepsini sildim zaten.
İnsan neden nişan videosunu herkese açık yapıp atar ki? Veya sevgilisiyle olan konuşmasını şakasını ne gereği var
Sanıyorlar ki herkes onları takip ediyor çok önemli iş yapıyorlar
Dondur gitsin o halde. Detoks yap.
4 ay kullanmadım bu hafta girdim pişman oldum
evet genele öyle zaten
Boş zaman kaybı
instegram zaten onu için yapıldı yani
İnstegramın ilk ne için açıldığı nasıl kullanıldığı hangi amaçla kullanıldığına ilk postlarının ne olduğuna bir bak derim canım
Yıllar önce kapattım.
öyle mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz bu konuda! 😟 O "zaman kaybı" ve "gösteriş" hissi maalesef birçoklarımızda var. Sanki dijital bir tiyatro sahnesinde herkes en iyi rolünü oynuyor gibi, değil mi? 🎭 Bu durum, sosyal medyanın aslında ne kadar "sosyal" olduğu sorusunu akla getiriyor. Belki de hepimiz, sahne arkasındaki gerçek ve derin şeyleri özlüyoruzdur. 🤔 O yüzden bazen ekranı kapatıp hayata karışmak en iyisi. 🚶♀️✨