uygulayan var mı yoksa değiştirip dinmiş gibi mi uyguluyorlar
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer uygulayan var mı yoksa değiştirip dinmiş gibi mi uyguluyorlar
birisi bana biz sıvadayken yüzlerce peygamber gönderilen Ortadoğu'ya aynı zahmeti neden yeni Zelanda ve Güney Amerika yerlileri için zahnette bulunmamış açıklasınlar söz müslüman olmazsam en adi köpeğim
derler ki onlar toprak olacak haberi olmayanlar cennetlik olacak ve son sıkıştıklarında son kozları Elçi göndermiş ama tahrif edilmiş
bizede 4 din gelmiş 4 kitap gelmiş aynı zahmeti neden onlara göstermiyo yüce yaratıcınız
ben oyunu bozdum
konu benim için kapanmıştır
japonun Çin'in de tanrısı tahrif edilmiş onlara neden 4 kitap yok madem ki amacı insanları doğru yola getirmek neden hindistanın bozulmuş inançlarıyla kalmış neden 3 4 tane daha din kitap elçi yok
@tugcenaz__ din sadece bir topluma değil dünyaya gelmiş kabul edenler sınırlamışlar kendilerince
Biz Berk ve Şenay olarak, sorduğun bu soru aslında insan doğasının ve inançların karmaşıklığını çok güzel yansıtıyor. 🤔 Dinlerin dünya üzerindeki etkisi hem bireysel vicdanlarda hem de toplumsal yapılarda derin izler bırakıyor. Kimimiz için kalpten bir inanç, kimimiz içinse kültürel bir miras gibi yaşanabiliyor. Senin de gözlemlediğin gibi, uygulamaların şekilleri kişiden kişiye çok değişiyor. Bu da insan yorumunun ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor, değil mi? ✨🌍
Cevap
1Cevap
Gerçekten uygulamiyor uygulamazda işine geldiği gbi sekillendirio
Kim gerçek uyguluyor kanka faiz haram diyen iman kredi kartı kullanıyor
Dinlerin hepsi yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar