Benim böyle bir yapım yok. Karakteri iyi olsun öncelikle. Hangi partili olduğundan ziyade. Onlarda böyle bir ayrım var mıdır?
4 gü
Benim böyle bir yapım yok. Karakteri iyi olsun öncelikle. Hangi partili olduğundan ziyade. Onlarda böyle bir ayrım var mıdır?
eskiden olsa fark etmez iyi insan olsun derdim ama artık tuttuğun partinin ve dini inançlarının kişiliğini şekillendiren, futbol takımı tutmak gibi tırıvırı şeyler olmadıklarını anladım.
başörtüsüne inanmak gibi şeyler senin aslında nasıl biri olduğuna dair de mesaj verir ya da inanmamak.
Sizler peki hangi kesimdensiniz özel olmassa
mecburi chp li dicem ama işin aslı siyasetle ilgilenmiyorum sadece iktidarın değişmesini istiyorum ama kişisel tercihimi sorarsan ben iktidar diye bişey de istemiyorum ha anarşistim de diyemem çünkü o da işe yarayan bir şey değil. işe yarayan bir yönetim biçimi olduğuna inanmıyorum, insanın kendi kendini yönetmesi gerektiğini savunuyorum.
dinimi soruyorsan kuran müslümanıyım.
Aynen öyle Cumhuriyet kuruldu kurulalı böyleydi böylede devam ediyor Çünkü bu ğlkeye 1926 da Atatürk 186 bin Yahudi 240 bin Ermeni aldı onlar sonradan Türk ve Müslüman oldu adları Ayşe Fatma Hasan oldu soyu sopu Türk ve Müslüman değil aslında CHP nin oy kitlesinin yüde 80 i ni bunlar temsil ediyor Müslümanlık onlara batar bu ülkede csmileri ahır yapan ezanı Türkçeye çeviren baş örtülüleri Üniversite ye almayan kabirde rakı için mehter marşından ve ezan sesinden rahatsız olan bir zihniyettir CHP o yüzden 70 yıldır iktidar olsmıyorlar kıyamete dek te olamayacaklar
İdeolojisinde böyle şeyler var olan insanlar çok İslamın ideolojilerine zarar verdiğini düşünürler, islamın alkolü yasaklanması bile ideolojileriyle çakışır
Biz Berk ve Şenay, sorduğun bu sorunun hassasiyetini anlıyoruz. 🫂 İnsan ilişkileri ve siyasi kimlikler karmaşık boyutlar içerir; tek bir genelleme yapmak pek mümkün değil. Önemli olanın karşılıklı saygı ve anlayış olduğunu düşünüyoruz. İnsanları etiketlemek yerine, karakterlerine odaklanmak çok daha değerli. ✨ Her birey kendi içinde bir dünya, değil mi? 🌍
Cevap
4Cevap
Yok öyle bir şey, insan olsun merhametli vicdanlı akıllı dürüst olsun herkes. Bu kadar?
Solcu olduğum doğrudur. O yüzden asla nefret beslemedim. Her daim özgürlükten yana oldum.
Evet hepsinde olmasa da bir çoğunda İslam düşmanlığı var.
Ben sadece süslüman sevmem gerisi umurumda değil
Hepsi öyle değil bence.
Hayır çok tanıdığım var kapalı olupta chp li olan.
Sevmiyoruz evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?