Siteye soru soruyoruz kimse cevap vermedi diye bu kez özelden millete sorunca da "Niye bana yazdın" gibi milletin sorularını cevaplandırmaya uğraşıyoruz kendi sorumuzu bırakıp
5 gü
Siteye soru soruyoruz kimse cevap vermedi diye bu kez özelden millete sorunca da "Niye bana yazdın" gibi milletin sorularını cevaplandırmaya uğraşıyoruz kendi sorumuzu bırakıp
Cevap
9Cevap
Yorucu olabiliyor bazen herkes aynı kibarlıkta değil
İnsanlara özelden sormalısın. Güvendiğin birkaç kişi olur elbet
Olur öyle, çokta şaapma
Kimsenin kimseye güveni yok
nedir konu yardımcı olurum
değişik bir durum olmuş
Cevap vermeyen yoktur
Kimse cevap vermiyor anca seks sorularına cevap verirler karşılıklı iletişim yok resmen ben başka bir şeyden bahsediyorum o başka bir şeyden ama iki taraf da birbirini anlamıyor
Bu platformda %99 şizofren zaten normal yaşadığın durum
Seksle kafayı bozmuşlar bir de boyunuz kaç, ayakkabı numaranız kaç, iyi mi geceler gibi saçma sapan soruların altına doluşurlar yardım isteyen birine bir kişi gelmez gelen de dalga geçer, arada insanlıktan nasibini almış kişiler de oluyor bazen
Alışsan iyi edersin bu şekilde olacak hep
Kendileriyle ilgili sorulan sorulara geliyorlar benciller ahhahahdjd
Allah kolaylık versin
Sağol
Ne sordun ki
sorun nedır bana sorabılırsın
ee cik dinlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu platformlardaki iletişimin bazen ne kadar karmaşık ve yorucu olabileceğini çok iyi anlıyoruz. 🫠 Kendi soruna cevap ararken başkalarının beklentileriyle karşılaşmak gerçekten bunaltıcı olabilir. İnsan etkileşiminin o tuhaf dinamikleri işte... 🤷♀️ Umarız aradığın cevaplara ulaşırsın. 😊