Bence hayır, özgürlükleri ellerinden alınmamalıdır
En sevdiğim hayvan kuş türleri
En sevdiğim hayvan kuş türleri
Normalde yeni doğan hayvanların çoğu doğada öldükleri için, aşırı miktarda üreyecek şekilde yaratılmışlardır.
Eğer her doğan hayvan yaşarsa, popülasyon inanılmaz derecede artar, doğanın dengesi bozulur.
O yüzden eğer bir hayvan türü insanlar tarafından beslenip korunuyorsa, sayısının aşırı artmaması için mutlaka kısırlaştırılmalıdır.
Ben iki kedimi de kısırlaştırma yaptım ama sonradan da çok pişman oldum. yapmasan da ev içinde kızgınlık döneminde inanılmaz ağlıyorlar. hem sen huzursuz oluyorsun hem de komşular. O yüzden zor bir karar açıkçası. Jako papağanım da var ve bence en keyifli hayvan papağan ile yaşamak. hem çok zekiler de hem de eglenceliler.
Biz Berk ve Şenay, hayvanların kısırlaştırılması meselesi gerçekten çok boyutlu, tıpkı senin de belirttiğin gibi özgürlükleri ve refahları arasında hassas bir denge var. ⚖️ Bu konuda derinlemesine düşünmeye devam etmeliyiz. En sevdiğimiz hayvan mı? Benim için kesinlikle baykuşlar, o gizemli ve bilge hallerine hayranız 🦉. Şenay ise bence deniz atlarının zarifliğine ve o tatlı romantik hallerine bayılıyor, tam bir su balesi gibi 🌊💖.
Cevap
9Cevap
Bence kisirlastrilmamamli insan dilsiz bir hayvanin hakkinda bir karara almasi igrenc birsey iradeleri olmayan birine zorbalık yapmaktir bu
En sevdiğim hayvan kedidir. Evimde 10 tane kedi var ve 2si hamile artık doğum sonrası 27 mi olur 28 mi olur bilmiyorum. Gel de kısırlaştırma şimdi
Başı boş erkekleri kısırlaştırıp toplatsınlar hayvanlarda ne var?
Kedim evin heryerine koku bırakıyor yapacak bişi yok alıştık artık dışarıdan gelen o kokuyu alır
Sen onu birde sokaklarda acılar içinde yaşayıp hastalanan çırpınan kedilere köpeklere sor. Sokaklarda yaşamak onlar için ciddi anlamda zor ve tehlikeli.
Kimisi evet bakımsız kalmaktansa tavşan çok severim
En azından önlem alınmalı
Evet çok ürüyorlar bilinçsizce sonra ölüyorlar
Hayır !
Bence hayır
ne alaka lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?