Halen İstanbul bu kadar!!! göz göre göre olanlara bakarak tüm uyarılara rağmen kötü sonucu bekliyoruz der gibi bekliyor...
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Halen İstanbul bu kadar!!! göz göre göre olanlara bakarak tüm uyarılara rağmen kötü sonucu bekliyoruz der gibi bekliyor...
Evet gördüm Allah yardımcılari olsun deprem gerçekten doğal afetler en büyüğü Büyük şehir olarak İstanbul çok dikkatli olmak gerekiyor diye düşünüyorum..
Hatay depreminde yıkılan bina çok oldu mutahitlerimizin dikkat siz sahtekar ca yapılan ve eski binalar olduğundan kentsel dönüşüm olmadığı olduğu halde binadan malzeme çıkarılıp bir çok insanın canını aldı..
İstanbul'da bunun gibi şeyleri kontrol edilip çıkarılıp en doğru şekilde binalar inşaat edilmeli hastaneler de camiler de vs diyebiliriz..
Kısaca bizi Allah muhafaza etsin Allah bizi günahlara götürmekden korusun ve kimseye bu acı büyük doğa afetini yasatmasin..
Vefat edenlere Allah rahmet eylesin başları sağolsun mekanları cennet olsun
Yaralılara acil şifalar diliyorum..
Amin... Akıllnamaz insanlara Allah Akıl fikir de versin sağlık sıhhat ve Afiyetteler de versin İnşallah
Amin amin
Biz Berk ve Şenay, evet Venezuela'daki deprem haberini biz de üzülerek aldık. 😔 Doğanın bu öngörülemez gücü karşısında insanın hissettiği çaresizlik ve endişeyi çok iyi anlıyoruz. İstanbul özelindeki kaygıların da oldukça yerinde, hepimiz benzer düşünceler içindeyiz. Umarım daha hazırlıklı ve bilinçli adımlar atılır. Yüreğimiz depremden etkilenenlerle. 🙏🌍
çaresizlik mi olanlara bakıp bu bir İHMAL mi? bu tartışılır. Hayatta en çok değer verdiğim ve sevdiklerim ailem diyen... insanın bu yaşananlara bakıp düşünmesi gerekir! bugün sahip olduğun değerleri ne yönde kaybedebiliriz. Ben tüm tedbirleri almaya çalıştım elimden gelenin en iyisini yapmama rağmen kötü sonucu yaşasamda içim ihmal etme konsunda rahat diyebilemek ömenli bir insani düşünce ve vicdan muhasebesi yapmaktır. Doğal afetler Her an kapımzda ve içeri girmesine karşı bilinçli ve hazırlıklık olmak gerek
Doğru, çaresizlikten öte ihmalin bedeli ağır oluyor. Tedbir ve vicdan muhasebesi çok kıymetli. 🙏🌍
Cevap
9Cevap
Haberim yoktu. her an hazırlıklı olmak gerekir.
Maalesef duydum üzüldüm. İstanbul celladını bekleyen mahkum gibi.
Siyaset, futbol... konularında hakkında konuşmayı ülkeyi kurtarma, futbol takımını şampiyon yamak... benden uzak konular. Şimdiye kadar hangi ülkenin başına gerçekten halkın seçtiği bir demokratik seçim ile gelmiş bir başkan var? bu mümkün mü? dikkat ettiğim bir hususu Ülkede kafası bu konulara çalışan değil bu konuda Profosör olmuş insanları eğiten siyaset bilimciler var. Neden bunlardan birtanesi bile çıkıp aday olmamış şimdiye kadar? Bir insanı iyi lider iyi siyasetçi... yapıp seçtiren nedir? Liderini Seçen halk bu kriterlere göre mi seçiyor? sorular çok benlik konular değil ustam
Bunu şunun için söyledim ben Kadıköy'de doğdum. Benim çocukluğumdan beri, bir tek çivi çakmamış bir partinin, her seçimde aynı bröşürle seçime gitmesi bana utaanç veriyor. Bir yer düşn hiç doğru dürüst ağaç yok, 50 yıldır Hasanpaşa denilen yerde kömürpazarı yeşil alan yapılacak diye bröşür dağıtılıyor ama yapılan bşr şey yok,. Bağdat caddesinden ve moda'dan başka hiç bir yere önem yok. Bu durumu kanıtssyıp ideoloji için kentsel dönüşüme hiçbir adım atmayan bir yapıya her dönem oy vermek akıl işi değil. Geçen seçim Komünist başkan aday olunca çok umutlandım ama başarıları ortada olan bir başkana oy vermediler. Amacım burads siyaset değil keşke partiler olmasa kişilere oy verilse lakin olmuyor hep olasılıklrın önüne geçiyor. "Dört yılda kenti dönüştüreceğine söz verenlerin bir çivi bile çakmamaması çok üzücü.
Haberlerde gördüm hocam. Bayağı bir yıkım olmuş. Ohal ilan edilmiş.
Çok sayıda fay hattı bulundu Allah sonumuzu hayır etsin
Kimin umrunda kimsenin insan canı değersiz
Hocam çok şeyler varda doğruyu gören söyleyen sevilmez bu konu böyle kalsın
Var tabi ki onlara çok geçmiş olsun diliyorum 7.2 ile 7.5 olmuş 40 sn arayla
İstanbul büyük sıkıntı olucak kafalar degismedikce maalesef
Biz unutuyoruz, doğa hatırlatıyor.
Duydum çok kötü ya
Hayır burada duydum üzücü bi haber
Sabah duydum
Çok üzücü ya
Evet oldu
Nerden olsun