9 sa

KizlarSoruyor moderasyon sistemi ve site yönetiminden gerçekten memnun musunuz?

Site içi yapılan yorumlarda, sorularda, cevaplarda...
Eti benim, kemiği de benim diyen bir zihniyetin ürünü olan ve bunu miras alan çok kıymetli, aynı zamanda adi kimseler var...
Moderasyon uygulamak için o kişiyi takip edip sorusuna ayrı moderasyon... yorumuna ayrı moderasyon uygulayan ve fark edildiğinde onu takipten çıkan çok kıymetli ve hayal gücümde yeri yüksekte olan, kılçıksız zat-ı şahaneler var... Elbette puan kasmak için yapılan moderasyonlarda, moderasyon sistemini bilmediğimden çok bir hayal kuramayacağım, fakat kendi karakterinizi dışarıda taşıdığınız gibi sanalda da taşıdığınızı unutmayın...

Sizi soruma 4 gözle bekliyorum neden mi? Engellemek için tabii ki skdbsmsb

Sebep: Tartışma & Sataşma Amaçlı İçerik

Kişisel saldırı niteliği taşıyan, rencide edici, hakaret ve/veya küfür içeren, provoke edici, kışkırtıcı, nefret söylemi içeren paylaşımlara kesinlikle izin verilmemektedir. Bu tür paylaşımlar hukuken de sakıncalı olabilir. İnternet üzerindeki tüm paylaşımlarından hukuken sorumlu olduğunu tekrar hatırlatırız. Ayrıntılı bilgi için, KızlarSoruyor'a üye olurken onayladığın

Bla bla bla

24 saat boyunca 2 eliyle bir şeyi düzeltemeyip, böyle bir şey yazıp atan site yönetiminden memnun değilim... Tek bir hakaret bile içermeyen, aksine moderatör ve site yöneticilerine övgüler olan bu soruyu neden kaldırdınız anlamış değilim? Daha fazla ayrıntı gerek... Bire bir iletişim de yok, aksine diğer sorum hâlâ iade edilmedi...

Gereğini yapmayan moderatörlere ve site yönetimine şu parçayı hediye ediyorum...

youtube.com/shorts/T88lI4pNznw?si=kIxVGrjIHMpn0D9P
KizlarSoruyor moderasyon sistemi ve site yönetiminden gerçekten memnun musunuz?