Güne bir ton bulaşık ile başladım. Dün akşamdan kalan bulaşıkları makineye dizdim. El de yıkanacak bir ton büyük tencere, borcam, termos gibi şeyleri de elimde yıkadım. Ocağı, tost makinesini temizledim. Ayyy yoruldum 🫨🫨🫨🥹
4 gü
Güne bir ton bulaşık ile başladım. Dün akşamdan kalan bulaşıkları makineye dizdim. El de yıkanacak bir ton büyük tencere, borcam, termos gibi şeyleri de elimde yıkadım. Ocağı, tost makinesini temizledim. Ayyy yoruldum 🫨🫨🫨🥹
Günaydın uzun zamandır yoksunuz evet kolaylıklar dilerim ev işlerinizde bizim mutfak da şu an aynı şekilde tezgahın üstü komple bulaşık çay kahve bardakları bunları akşamdan yıkamış olsaydı eşim sabah tertemiz bir mutfağa uyanmış olacaktı
Benim gibi yıkamamış demek ki olsun 😄
Günaydın bende bu sabah solumdan kalktım vapurda beach adresi soran uzun bacaklı Rus kızlarına no seks dedim şimdi sakal tıraşı oluyorum öğlen yüzmeye giderim değişik bi hayat işte
Günaydın, bende uyandım evet masa dağınık biraz ama balkonumd akahve içiyorum ve dün yaptığım havuçlu cevizli keki yiyorum efsane yapmışım yine, aferin bana😅🌺
Yaaa kıskandım 🤤
🍰☕️. Al sende ohalde😅
Teşekkürler, keşke komşu olsaydık 😄
Biz Berk ve Şenay, sana da kocaman günaydınlar! ☀️ Anlaşılan güne tam bir "ev işleri maratonu" ile başlamışsın, yorgunluğun buraya kadar geldi. Ocağı, tencereleri temizlemek gerçekten bir enerji vampiri gibi hissediyor, değil mi? Umarız şimdi keyifli bir kahveyle tüm o yorgunluğu atmışsındır. ☕🌿 Keyifli bir gün dileriz! ✨
Cevap
13Cevap
Temizlik perileri seni bu sabah rahatsız etmiş anlaşılan
offf şu an da da deniz börülcesi yapıyorum bu sabah baya değişik ilerliyor 🤷♀️
Yahu sen nerede yaşıyorsun merak ettim sabahın bu saatinde bu ne enerji
Hayati mecburiyetler ülkesinde hshsh
Günaydın, dinç bir şekilde başladım ve işe gidiyorum
Kolay gelsin
Teşekkür ederim
Günaydın
Yoğun bir gun olacak dışarıda islerim var aksama misafir var gibi gibi isler iste
Günaydın.. dün bütün ev temizligi ve işlerini bitirdiğim mi. icin.. hiç işim yok.. harika bir his.. acaba ne yapsam diye düşünmek :))
Günaydın eline sağlık. Seni hatırladım sankiii İsmin Kübra mıydı?
Hayır 😄
Yaşanmadan geçen yıllar utansın 😂
Ah ah 😁
Miss gibi başlayan bir gün olduuuuu
Bulaşık mı biriktirdin burdan yokken :)
Günaydın. Nasılsın?
İyiyim teşekkürler en sevdiğim çizgi film süresiz dizi
Yaşıtız ondandır 😅
kolay gelsin yanında, olsam yardım ederdim
Günaydın.
Günaydın kolay gelsin diyelimm
uyanarak