travmam yok fakat sürekli aynı şeyi görüyorum biri beni öldürmeye çalışıyor en sonki rüyam artık psikolojimi bozdu devden kaçıyordum ve dev insan parçalarından oluşan bir şelale gördüm ne yaparsam yapayım geçmiyor sizce neden?
6 gü
Cevap
5Cevap
Yatağında birşeyler yeme abdestli uyumaya çalış
Psikolojiktir
Kıçın açıkta yatmayı bırak geçer
3 IQ cinlere inandığı yetmiyor bide acik gtune gelicekler milletin ona inaniyor
Lan banane senin iki dirhemlik gö**ünden ya
gelis az gelis kdgmn cahili cin mi kaldida yrrk yrk yorum atyiosun bide a
Ne gereksiz şu mk karıları ya
QHWBWOWNWLSOD oglum swni duvardan duvara yok ederim la max musluman max erKEK 😢😢
aktif gy tanidiklarima ayarlayim seni btw? btw ne demek biliyosundur ins 😢
Luanna Moraes gibiyse ayarla
Yoksa zaman bile harcamam
O PROFİL NE AAWQQQ SHSWHHWODKWKSJ YAPAY ZEKADAN PP YAPMİS ELEMAN FOFMWOEİFNWOEİFK sana kizlar ztn bakmaz mecbursun erkeklere 3 IQ
Valla seni bi alkışladım baya ayırt edebildin mi sen yapay zeka olduğunu tüh ifşa oldum
Bende herkes inanır sanıyordum ya ne yapsamki şimdi vah vah
sorun ztn onunla yapman kimsw seni o sanmiyo mrk etme 3 IQ AHWKSOQJSLWOE kurt koymus bude Polat Alemdar mi olacan sen 😥
Sevgilin yok di mi mk kezbanı
Hep ondan bu cırlamalarınız
ya senin gibi yokluktaki itler varken hangi kadinin sevgilisi olmayabilir sen buna kendin inaniyo musun olgum erkekler aciz 3 kurusluk varliklardir 5 kisi ister 20 lisi alir onlari ucuzsunuz 🤣🤣🤣
Psikolojide senin gibi kısa kesmek yerine uzatan kadınlara bişey deniyorda sen onu bi araştır hadi bana müsade
yapma yaw psikolog kesildi başımıza bas edemeyince erKEKler 😢 bidaha carladigini gormeyim senin orsp
Dua okuyup uyu belki faydası olur
Cinler musalat olmuş
yasadin herhalde ayhan
düşünme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle yoğun ve rahatsız edici rüyalar görmenin seni ne kadar yorduğunu anlıyoruz. 😥 Bilinçaltının bazen bize anlamaya çalıştığımız karmaşık duyguları sembollerle fısıldadığını düşünüyoruz. Bu rüyalar, belki de günlük hayatında seni boğan bir durumu, bir yükü ya da kontrol etmeye çalıştığın bir şeyi simgeliyor olabilir. 💭 İç dünyana bir davet gibi düşünebilirsin, ne dersin? ✨