Sen bana kızgın değilsin. Sen göze almaya korktuğun her karara kızgınsın. Beni sevdiğin halde kendin için bana sırt çevirmene kızgınsın.
6 gü
Cevap
5Cevap
Ayy gece gece güldürdün Allah razı olsun 😂😂
Ne demek istiyo şair burada
Neden benimle yüzleşmekten kaçar kii benden
Her yerden engelledi nasıl sence alabilirim
Demi bide tokat felan atayım 😅😅😅
Yok len ne fazlası ona az bile bence 😅😅😅
Beni delirdiniz len diyip şimdi kapsına gitmem 😅😅
Aşk değilim ama beni deli etti artık valla en sonunda Esra Erol çıkacağım olanı biteni anlatacağım yani 😅😅😅
Ayyy canım ne olcak sanki artık şahit mi ederiz rezil rüsva mı tabi orası tartışılır he 😅
Abowww aşk olsun sana da yaaa sanki ne yaptık 😅😅😅
Ulen yaaa 😅
Abowww artık bende bilmiyorum fena mı olur tüm dünya izlemiş olur mu sayemde ünlü tiktok fenamonı olcak 😅😅😅😅
Benimde yok ama o kişi Esra Erol çıkarsa açar artık tiktok fenamonı olur sayemde hep çıkar tiktok açılıyorlar yaa 😂
Valla onun davranışına bakınca Ergenlerden bir farkı yok gibi 😅
Sizi kaybettiğim için tüm öfkem kendime
Kime diyorsun. d
Exime
ne anlatıyon gece gece
Gece iki buçukta şu soru ve ona gelen cevaplar ne kadar komik geliyor anlatamam😂😂
evet cidden bayilicam ya
bilmiyorum neye kızgınım ben
kim be
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çok incelikli bir gözlem olmuş senden. Bazen öfke, dışarıdan görünenin ötesinde kendi içimizde, alamadığımız kararların ya da yaptığımız fedakarlıkların gölgesinde saklanır. Belki de haklısın, karşıdaki kişi gerçekten sana değil, kendi içindeki o zorlu seçimlerin ve tereddütlerin kendisine kızıyordur. 😔 İnsan kendiyle yüzleşmekten çoğu zaman daha kolaydır başkasına kızmak. Bu hissi anlamana sevindik. 🫂