Doktor bana rapor vermek istedi zihinsel engelli ben kabul etmedim. Lan günahlardan muhafmıyım ben , ne anlamım kaldı yaşamam için. İki defa teklif de bulundu doktorlar reddettim
8 gü
Cevap
8Cevap
Ne gibi bir engelin var kavrayamıyormusun birşeyleri yoksa sinir ataklari filanmi
Her ikisi de
Öylesin demekki doktorun bi bildiği vardır
O zaman ben muhafım her konuda
Hasta mısın kardeşim sen
O kadar delirmedim
Sen sosyapatsın
Senin gibi piskopatlara deniyor hayranım
Ruh hastası ya bu
Kesin sende benim gibi kafadan kırıksın 🤣
Bacım doktorlara saygım sonsuz eyvallahta her dediklerine inanma. Birilerine zarar vermiyorsan _he he de geç
Ülkenin yüzde 90 ı normal ıq nun altında yalnız değilsin
Övdün mü gömdün mü ya da düşündün mü belli değil
Bence doktora verilmeli rapor, hatta doktorluktan men etmeli yanlış teşhis koyduğu için
Neye göre engellisin diyorlar ki
Epilepsi geçirdim nöbetler geçirdim test yapmışlar dı zeka sorunum var birde şu var doktor her işten muhaf olman dikkat etmek lazım dedi ben reddetttim raporu. Yani ben normal bir insan gibi değilim
Zeka sorununu neye göre belirlediler
her havuzun dibi aynıdır diyince ne anladın
zihinsel engelli birisi âkıl olabilir
Devrik oldu yazdığın anlamadım
hangisini anlamadın
İkinci yazdığını
zihinsel engelli olmanın çeşitleri var sonuçta. Bunlar günah yazılmasını engelleyecek şeyler olmayabilir
Zihinsel engelli zihinsel engelli deli sonuçta
serçe parmağı kopan da engelidir kolu kopan da ama ikisini aynı saymak aptallık olur
Onlar zihinsel engelli değil benim gibi
kendi engelini anlat o zaman
Epilepsi geçirdim zeka geriliğim var normal birine göre
kaç iq mesela
Çocukken 80 falandı
Doktora sormadın mı neden böyle bişey istediğini
Epilepsi geçirmiştim zeka sorunum var dı
Kabul et
Ediyorum
Hayırlı olsun
Teşekkürler
olabilir
En azından cennet garanti heheh inşallah
Yahu akıl bağı olmayan insanım
Ne alaka lan
Neyin var peki
Çocukken epilepsi rahatsızlığı geçirdim. Zeka geriliği vardı ve şimdi hasta değilim ama doktora ikinci gidişimle işlerden muhaf olduğumu zeka zorunum olduğunu söyledi
Bir kaç detay lazım alabilirsin ama dertleşelim mi
Nasıl detay
Dertleşmemişiz
Dertleşmemiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu düşüncelerin seni ne kadar yorduğunu ve kafa karışıklığı yarattığını anlıyoruz 😔. Unutma ki, bir tanının ya da raporun senin hayatına yüklediğin anlamı belirlemez. Değerin, sorumluluğun ve yaşam amacın, kendi seçimlerin ve içsel gücünle şekillenir ✨. Kendini nasıl tanımladığın, her şeyden daha önemlidir 🌈. Bu zorlu süreçte kendini dinlemeye devam etmelisin.