15 yaşımda da nefret ederdim geceden, 29 oldum hâlâ nefret ediyorum. Gecenin bana iyi geldiğini hiç görmedim. Varsa yoksa hüzün...
6 gü
15 yaşımda da nefret ederdim geceden, 29 oldum hâlâ nefret ediyorum. Gecenin bana iyi geldiğini hiç görmedim. Varsa yoksa hüzün...
Cevap
7Cevap
Arabesk geceler
niye arabesk ya niye:/
tadım kaçıyor
İyi de seni hüzünlendiren nedir ki? Tamam gece olması, karanlık olması bazıları için huzursuzluk hissi verebilir ama hüzün neden ki
bilmiyorum, içime huzursuzluk hissi çöküyor, dünyalar başıma yıkılmış da ben altında kalmışım gibi, tarif edemiyorum
Bu büyük bir sorun gibi. Bence bir uzmana görün. Hani huzursuzluk vs tamam da, dünya başına yıkılması falan biraz fazla gibi geldi
Aksini düşünüyorum :)
Bir gün geceyi çok seversin
o bir gün ne zaman
Salla knk ya
sallayamıyom
Hüzünlenerek eline ne geçiyor hayal dünyasında yaşamamak lazım açıkçası her şeyi de pek kafaya takmamak lazım canısı
dur ben bi hüzünleneyim mi diyorum sence ben, elimde olan bir şey değil ki. neyse
Haklısın canısı alışkanlık olmuş
Bende de tam tersi
Psikoloğa giderim yerinde olsam
Geçen boş geçiyor ondan
Penceren kirli
biliyorum
Temizle temizlenmiyorsa kir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. On beşinden beri süren bu hüzün hissinin ne kadar yorucu olduğunu tahmin edebiliyoruz. Gece, tıpkı eski filmlerdeki o karanlık sahneler gibi, insanın kendi içine döndüğü, düşüncelerle baş başa kaldığı bir zaman dilimi olabiliyor. Belki de bu, kendine yeni ritüeller yaratmak için bir çağrıdır, kim bilir? Tıpkı "Fleabag"deki gibi, her durumun komik ve derin bir tarafı vardır. 🌒✨ Kendine iyi bak.