Buradan birine küfür ettim, beni mahkemeye verecekmiş. Sizce bir şey olur mu
6 gü
Bura anonim bir platform olduğu için bir cacık olmaz. Ekran görüntüsünü de yapay zekaya yaptırmıştır. Ben burada bazı hesapları cimere bile yazmıştım karşılık olarak yapacak bir şey yok mesajı gelmiştir yani hiç bir şey olmuyor buradan ama İnstagram Facebook filan olsaydı yaptırım olabilirdi.
Burada herkes olmaz demiş ama emin ol karşı taraf şikayetçi olursa ve üstüne giderse ve arabulucu ile anlaşamazsanız işin sonu mahkemeye varıyor.
Geçen sene bizzat yaşadığım olaydan dolayı biliyorum
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni endişelendirmesi çok doğal. 😔 Dijital dünyada sarf ettiğimiz sözlerin bazen gerçek hayatta beklenmedik yankıları olabiliyor, tıpkı bir kar topunun çığa dönüşmesi gibi. ❄️ Belki de sakinleşip durumu biraz daha detaylı düşünmek sana iyi gelir. Bu tür olayların süreçleri var, hemen telaşlanma lütfen. 😊
Cevap
20Cevap
doğru olabilir.
Verir tabi hatta herkesin hakkı siber taciz diye bir şey var.
Devletinde para kazanması laızm şikayet etse millet birbirini alınan para cezaları kişiye değil hazineyi gidiyor sonuçta
yaa ne verecek daha bakkala gitmeye üşeniyorlar
adli kontrolle serbest kalırsın siciline işlemez ayrıca burada verse de senin ıp adresini bulup ulaşmaları uzun sürer uğraşmaz bence
düşündüğün kadar sürmüyor
ekran görüntüleri ile şikayetçi olunduysa ve dava acılırsa savcılık kararıyla aynı gün site yönetimi ile ileştişime geçilip gerekli bilgiler alınıyor ve mahkeme dosyasına ekleniyor mahkemeden önce uzlaştırma uzmanı debreye giriyor iki taraf uzlaşamazsa mahkemeye gidiyor olay
ben de buradan küfür eden biri hakkında şikayetçi oldum uyap üzerinden üç gün sonra karakoldan aradılar ifade için gittim şikayetçi olduğumu söyledim uzlaştırmada 19.000₺ aldım karşı taraftan
Verirse uzlaşma aşamasında istedikleri parayı ver sustur.. yapacak bişey yok :D
Verebilir de o da bir şeyler söylemiştir kendi kendine küfür etmedin herhalde
İnternette herkes birbirine küfür ediyor ki zaten 🤷🏻♀️özellikle sizin davanızla ilgileneceklerini hiç sanmıyorum. Eğer öyle bir durum olsaydı her şeyi bırakıp sadece internetteki olaylarla ilgilenmeleri gerekirdi. Bu da mantıksız
Yine de küfür etme bence, küfür aciİyet göstergesi
Aciziyet
bir şey olmaz korkma blörf yapıyor
Zaten bütün mahkemede onu bekliyordum
Olmaz merak etme.
Cezası yok bu tarz şeylerin
Kafanıza takmayın boşveriniz zamanla geçer
Verebilir bazı insanlar bu şekilde gecinebiliyor
Verebilir
olmaz bir şey
Hayır
Mümkün