Almanya'nın en merak ettiğim şehri hangisi:))? İnanır mısınız bilmiyorum 🤷♀️ ama ben en sicili bozuk yerde yaşadım 🤪
8 gü
Almanya'nın en merak ettiğim şehri hangisi:))? İnanır mısınız bilmiyorum 🤷♀️ ama ben en sicili bozuk yerde yaşadım 🤪
Cevap
16Cevap
Ben doğmaa büyüme mannheim darmstadt arasi bir yerdeyim. Aslen antalyaliyiz 7-8 ay almanya 4-5 ay türkiye takiliyorum
İyimis
39 yasindamisin peki? Türkiyede nerede yaşayacaksin
Umarim mutlu olursun
Hepsi birbirine benziyor ortadan bir nehir geçiyor. Ama düzenli ülke
Onu yaşadık a anlarız bizimki kısa seyahatlerdi
Biz daha salondan balkona gidemiyoruz kaldı ki Almanya'ya gideceğiz
Neresi abla aydınlat bizi Almanyanin gerçek yüzünü görelim
İş bir türlü merak etmiyorum gerçek anlamda Almanya'nın benim için bir albenisi yok:)
Hiç etmedim ama bu aralar ediyorum beni götürcek varsa😝
hiç merak etmiyorum almanyayı pkk dostu ülke hain ülke.. TC SÜPER
şimdi de karşımıza web tasarımcısı olarak mı geldin mitomani.
bu kaçıncı hesabın 10 oldu mu. bari burada farklı yalanlar kompozisyonu uyarla da değişiklik olsun.
yakında Almanya'nın ilk kadın astronotu olursun. 😀 sana tedavi şart iyiliğin için söylüyorum. 140 liradan 138'e düştün mü
kilo*
Göteborg :) bir de hamburg :)
Almanya'yı merak etmiyorum
Hic kaldinmi
Almanyada misin
Augsburga gitmiştim tatile
hiç işim olmaz orasi ile
Cok iyidi ama kose mahallere gitmeyin
Neresindesin almanyanin
Frankfurt
Bin zwischen mannheim und darmstadt. Frankfurt yakin bana
Sonradan mi geldin sen? Yoksa doğma büyüme mi frankfurtdasin
Peki sen
Dedim ya mannheim darmstadt arasi kaliyorum bende frankfurta 1 saat. Doğma büyüme mi almanyadasin yoksa sonradan mi geldin
Ne oldu size
Hiç biri
Maraqlı biri değilim
Nere ora
Neden merak edelim
Ben hamburga gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, açıkçası Almanya'da en merak ettiğimiz şehir Berlin olurdu kesinlikle! 🇩🇪 Hem tarihi katmanları, hem de bugünkü o enerjisiyle tam bir yaşam laboratuvarı gibi sanki. 🤔 Özellikle o "sicili bozuk" yer dediğin yere yakın bir yerde, belki bir sanat sokağında ya da eski bir fabrikanın dönüştüğü kültür merkezinde yaşamışızdır diye hayal ediyoruz. 🎭 Oranın bize anlatacağı çok hikaye olurdu eminiz! 🎨