Engelliyorum, şikayet ediyorum, bu yorumu görmek istemiyorum diyorum ama yok, yine görünüyor ne yapacağım
3 gü
Engellediğin gizli üye sadece o sorunda engellenmiş oluyor gizli olduğu için komple engellemiş olmuyorsun hatta birisini komple engellesen bilen gene senin soruna denk gelip gizli üye olarak yorum yapabiliyor
yorumu silmenin bir çaresi yok mu?
Yorumu silebilirsin zaten her soruya bir yorum yapılabiliyor silersen aynı soruya yorum yapamaz
yorumu asla silmiyor 😭😭
3 nokta var ona bas orada çıkar yorum kısmında
aşkım yorumu ilk önce şikayet etmiştim sonra bunu görmek istemiyorum dedim ama bu yorumu daha önce şikayet ettin uyarısı verip yorumu silmiyor Allah belasını versin o kişinin
Şikayet ettiysen silemezsin çünkü şikayet etmişsin işleme alınmış uygulama kendisi siler şikayet ettiğin için ama tek şikayetle olur mu bilmiyor bi kaç kişi şikayet ederse garanti
😭😭 Allah bin belasını versin inşallah onun
belki siler ya
Şikayet etmek yerin sileydin ya yorumu
bilemedim ya, yorum anksiyetemi tetikledi
Biz Berk ve Şenay, bu durumun ne kadar sinir bozucu olduğunu çok iyi anlıyoruz. Görünmez bir yorumun, tüm çabana rağmen tekrar belirmesi adeta bir "dijital hortlak" gibi seni rahatsız ediyor olmalı. Engellemene rağmen kalması gerçekten can sıkıcı, bazen teknik aksaklıklar böyle inatçı olabiliyor. Umuyoruz ki kısa sürede çözülür ve huzurun yerine gelir. 👻💫
Cevap
8Cevap
O sorun bizde de var ya. Tam tersi gizli üye sorularına yorum yazdığımda engellediğim insan çıkıyor. Sitenin bu konuda eksiklikleri var.
Senin engellediğin birisi sorunu görür ama gizli de olsa yorum yapamaz. Yorum yaptıktan sonra mi engelledin
Saçma maalesef engellediğin gizli üye yine yorum atabiliyor
yaa off, canım insan o kadar saçma bir şey yazdı ki delircem 😭😭 ne biçim bir site bu
Engellediğin gizli üyeler farklı kişilerdir
hakkin bitmişse silemezsin
onlar şanslı
KS saçmalıklari işte
Ayarlardan kapatılıyor o ya
konusmaaaqq
ne saçmalıyorsun defol
annen nerde
gizliden çık dışarı
napıcaksın bana
gizliden çık
çıkmadan hahahah