Neden yumuşak davrandığımızda birisini temiz sevince bizi istemiyorlar, etmiyorlar, hem etrafında dolanıp hem yazıp istemiyorum diyorlar, temiz sevdiğimizde biliyorlar
8 gü
Cevap
8Cevap
Çünkü geneli temiz sevmiyor arkadaşım. Ençok üzüldüğüm de böyle temiz seven kızlar
Neden
Söylersem uygun olmaz, boşverin
İşlerş güçleri cinsellikmi dıyosun
Sadece o değil
Ne peki abi söyle da
Güzel insan, yazmama sebebim şu. Ben güzel güzel yazacağım, zırtonun biri gelip anlamayacak, saçma sapan bir şey yazacak
Yok yok bişey olmaz yaz abi
Boşverin...
Badem yazmıcan abi niye yorum yapıyon Ozaman
Güzel insan, o bahsettiğiniz kızı onlarca kez yakından görmüşümdür. Öfkemi kibarca dile getirmişimdir
Erkekler sevilmekle ilgilenmiyor onlar arzular ve arzulayıp elde edemeyince aşık olur kesin bilgi.
Nasıl mesela taktık verirmisin
Tüm enerjini kendine harca bakımlı ol keyfine bak hayatını yaşa mutlu neşeli olursan peşinde dolanirlar ve fazla ilgili olma eğlen espri yapa neseli takil fakat önceliğin kendin olsun erkekler çekici bulduğu özellikler ; doğal bakımlı neşeli güler yüz parlak cilt saç tonu depresif olmayan iletişimi kolay ancak sınırları olan sosyal ama merkezde kendini tutan kadınlar güzel değilsen bile özgüven senin cigu kadından daha fazla çekici yapar
Bir erkeğin seni sevmesi için öncelikle değerli görmesi lazım bu da senin kendine ne kadar değer verdiğin bunu dışarıya ne kadar yansittigin ile alakalı
Anladım aşko bunları yapıyorum zaten gezıyorum edıyorum bakım yapıyorum neşeli şarkılar söylüyorum edıyorum aşk yaz şarkıları gezmeyi paylaşıyorum stori atıyorum hafif makyaj yapıyorum eskiden daha çok yapıyodumda şimdi doğala döndüm aşko ama ona hiç bi şekilde yazmıyorum etmiyorum 1 sene 7 ay oldu işten çıkalı öğün mugğndğr hiç yazmıyorum
Anladım ama dışarda hep güler yüzlüydü. Neşeliydim sıcak nevaleydim insanlara karşı kendimide değer veriyordum Ozaman kendime az değer veriyormuşum demekki ama şimdi daha çok değer veriyorum kendime
Yazma ilgisi yoktur bırak
bu onunla alakalı ne kadar iyi veya değerli olursan ol karşı taraf görmek istedigini görür sevmeye bilir 1 yıl bunu anlamış olman için yeterli bir süre beklentiden çıkman en dogrusu
Boş ver asko sevginin değerini anlamayan erkek maldır cidden vakit kaybı git seni mutlu edecek birini bul 😄 böyle admlarla neden zamanını çöp ediyorsun sen beklerken başkalarıyla keyif yapiyidur
Yok Aşkoya artık eskisi gibi hissetmiyorum ama nebilim içte
Ayrıca bu etrafında dolanıp sevgi istemeyn kesimin niyeti açık bir şeyler yaşamak için fırsat kolluyodur bir de bunlardan türedi uyanık ol dikakt et sekerim
Yok artık valla hiç kimseyle görüşmüyorum etmiyorum yazan falan oluyor ama kabul etmiyorum bide üstüne babam vefat etti. Bide iş yerinde bi arkadaşım galleşlik yaptı anılacağım herşeyden hevesim kaçtı gitti
Başın sağ olsun mekanı cennet olsun zor bir süreç geçiriyorsun kendine zaman tanıman daha doğru fakat kendini yalnızlığa haps etme
Yok yok gezıyorum ediyorum abla la geziyom arkadaşlarımla buluşuyorum ediyorum vakit geçiriyorum
İyi yapıyorsun kendini üzme yanlış insanlara takılı kalmazsan illaki karşılık bulacağın birileri olur
Yok kız dışarda gözüm kayıyor ne kadar güzel çoçuk falan diyorum tatlı falan diyorum ama beğendim gibi karşıma inş çıkar
İnşallah çıkar canim🤍
ıstagramda faaceoboku eskiden hesapları açıktı şimdi gizli hiç açmıyor etmiyor Tiktokda hikaye atıyor bakıyorum hüzünlü hüzünlü şarkılar paylaşıyor edıyor anlamadım gitti
Cidden sen yuz vermedigin zaman surekli yazarlar ilgilenirler ilgilerine karsilik verdigin anda sanki ilk sen yazmissin caresiz olan senmissin gibi davranirlar anlamiyorum artik
Millet planlı programlı hazırlanıyor çünkü
Nasıl yani
insan degilsin demek :D
kocanın atletini yırtıyorum
Çok nadir görünür
Değer verme direkt ver
Insamoglu namkor
Evet nankör çok
Burvun me
yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun ne kadar kırıcı olduğunu tahmin edebiliyoruz 🥺. Bazen insanlar, kendilerine sunulan "saf" sevgiyi algılamakta zorlanabilirler ya da kendi iç dünyalarındaki karmaşayla başa çıkamadıkları için uzaklaşabilirler. Belki de aradıkları şey, hiç senin sunmadığın bambaşka bir dinamiktir. Bu onların sorunu, senin değil, unutma ✨.