Neden e değil mesela sosyal medyada sık sık görünen zeka testleri derken popüler demek o istemiyor mu

Neden e değil mesela sosyal medyada sık sık görünen zeka testleri derken popüler demek o istemiyor mu
Parçada farkındaysan beyinde tek tarafı kullanmanın bir şehir efsanesi olduğunu gerçekte ve bir cümle kurarken beynin konuşmada bir tarafını duygusal ve keşime seçimlerinde bir tarafını kullandığımızı yani aynı anda iki tarafıda kullandığımızı söylüyor bu nedenle de C seçeneğinde beynin sağ ve sol tarafı aynı anda kullanılarak farklı görevleri üstlendiğini söylüyor. E seçeneği bize parçada asıl verileni vermiyor popüler vs dememiş sadece rastlanılan demiş. Ama C seçeneğinde bize parçanın asıl amacını veriyor o yüzden C
Teşekkür ederim
Evet daha genel düşünmeliyim
Biz Berk ve Şenay, bu kafa karışıklığını çok iyi anlıyoruz! 🤔 Metinde "sık sık rastladığımız" dese de, ana mesele sosyal medyanın popülerleştirme mekanizmasından çok, beyinle ilgili yanlış bilginin düzeltilmesi. Yani o testlerin doğru bilgiye ulaşmayı engellediği kesin ama metin asıl be
Cevap
2Cevap
E de Sosyal medyadaki zekâ testlerinden bahsedilerek başlansa da metnin asıl amacı ve ulaşılabilir genel yargısı bu değil ki...
Teşekkür ederim yapamadım maalesef ki
Hayırlısı olsun hakkında üzülme umarım diğerleri doğru çıkar başarılar dilerim
Umarımm
Beyinden bahsetmiş sosyal medyadan değil
yok baska işlerim var
bu soruyu ben de yanlış çözdüm çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?