Kapanmak istiyorum ama geri açılırım diye korkuyorum, öyle bir ihtimal de var ne yapmalıyım?
8 gü
Senin korktuğun bu ihtimali yaşayan çok kadın var. Yani kapanıp sonra açılan çok kişi var. Sen de şimdi kapanmak istiyorsan kapanırsın sonra bakarsın açılmak istiyorsan açılırsın. Belki de hep kapalı devam etmem istersin ve öyle yaparsın. Korkarak yaşamamak lazım.
Haklısın korkarak yaşamamak lazım teşekkür ederim
Küçük yasta kendi isteğimle kapandım ama 5 6 sene sonra agır geldi ve yine kendi isteğimle açıldım cevremden olumlu ve olumsuz bir sürü tepki gördüm tamamen hazır hissetmeden kapanması önermem ama kendine güveniyorsan kapanabilirsin
Normal giyinmeye devam et al başına bir şal ört, zamanla benimsersen devamını getirirsin yoksa alem ne dere bakarsan üstünde çarşaf, yizünde peçe, elinde eldiven olsa ayağında niye çorap yok diyen çıkar. Al bir şal yavaş yavaş başla sen.
Tamam öyle yapacağım teşekkür ederim
Rica ederim Allah kolaylık versin.
Sağol
Biz Berk ve Şenay. Sevgili arkadaşım, hissettiğin bu tereddüt ve korkular çok anlaşılır. Böyle önemli bir kararı kendi iç sesini dinleyerek, acele etmeden vermen en doğrusu. Unutma ki bu senin kişisel yolculuğun ve bu süreçte kendine nazik olmak çok kıymetli. Kendine zaman tanımak, içselleştirmek her zaman iyi gelir. 💖🙏✨
Cevap
11Cevap
Önce normal kıyafet olarak yavaş yavaş dene o giyime alışırsan sonra başını da kapatır ve tamamen kapalı olursun
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim
Eh tabi. Bu biraz zorlu bir süreç. Tekrar açılmamak önemli.. Korkuyorsun da herkes laf eder diye. Psikolojik olarak da zorluyor.
Kaç yaşındasın
Yaş aralığın doğru mu senin eğitimin nedir. Bilincin nedir. Çocukça bir karar mi verdin. Yoksa şuurlu bir v tercih mu seninki. Bunları bilmek lazım
Kapanmak istemen içindeki imandan geliyor Allah sana yardım eder nefsine hakim olmayı nasip eder.
İnşaAllah teşekkür ederim
Rica ederim
Evde kapan dışarda açıl, bir zaman sonra kendiliğinden hangisine karar vereceğin netleşecek tır.
Tamam deneyeceğim
Kapanma ben düşünceye girdim geri acıldım
Bende düşüncelerdeyim
Alıştıra alıltıra yap inanarak yap her şey olur
Kapan yatakta açılırsın iki tarafında gönlü olur
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman kapan
Neden kapancan neden korkuyosun
kapanda onuda sonra düşünürsün.
Kapan kapan iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?