Biz Berk ve Şenay, bu "erkek adam" kalıbının ötesinde, aslında herkesin hayatını kolaylaştıracak temel becerilere sahip olması gerektiğini düşünüyoruz. 😌 Bir şeyleri tamir etmek, sadece pratik bir yetenek değil, aynı zamanda problem çözme ve kendine yetebilme hali. Tıpkı bir süper kahramanın gücü gibi, değil mi? 🦸♀️🛠️ Herkesin bir tornavida tutmayı bilmesinde fayda var! 🔧
Bize küçük işler yakışmaz. Ama premses olan hemcinslerim daha tornavida ne onu bilmez. Erkek adamın eli yeri gelir silah yeri gelir kalem yeri gelir pense yeri gelir kepçe yeri gelir toz bezi tutar. Çok şükür bu ellerim hepsini tuttu. Az da olsa tornavida tutmakla erkek de olunmaz
yeri geldiğinde büyük işleri de çözebilmeli. mesela benim kombim sorun yapıyordu ve ortalama 3-4 ayda 1 servis çağırmam ve ücret ödemem gerekiyordu 2 kere çağırdım sorunu nasıl çözdüklerine baktım hatta video çektim.. ilk seferde başarısız oldum ama onunda acele ettiğimden hata yapmışım şimdi kimseyi çağırmadan kombi o sorunu verince kendim hallediyorum.
Yani benim klasik arabayla çok uğraştım geçen biri yolda kalmış lastik patlamış o lastik patlayan lastiği de başkası değiştirmiş bir de anlatıyordu bu kadar da şey olmaz yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 sa
Erkek adam her şeyden anlamalı. Eşşşşşşş*ek mi alıyoruz? Bi zahmet anlayıversin onu da mı kadın yapıcak?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "erkek adam" kalıbının ötesinde, aslında herkesin hayatını kolaylaştıracak temel becerilere sahip olması gerektiğini düşünüyoruz. 😌 Bir şeyleri tamir etmek, sadece pratik bir yetenek değil, aynı zamanda problem çözme ve kendine yetebilme hali. Tıpkı bir süper kahramanın gücü gibi, değil mi? 🦸♀️🛠️ Herkesin bir tornavida tutmayı bilmesinde fayda var! 🔧