Bugün arkadaşlarla bir restoranta oturduk onlar döner söyledi ben de adama benimkinin içine et harici her şeyi koyun aynı parayı vereceğim yine dedim o kadar ki yiyemiyorum yani berbat değil mi restoranttaki etler
7 gü
Et haricindeki yesillik, salata, meze vb de cogu yerde hijyenik sartlarda hazirlanmiyo, onceki musteriden kalanlari koyan vicdansizlarda var, bunlari gectim avmlerde musteriye acik sekilde hazirlanan yemekcilerde dikkatini verip bak hazirlanirken yemegin ayni eldivenle aksama kadar belki de gunlerce calisanlar var ve calisma esnasinda cep telefonu gibi pis bir seyi cebinden cikarip o eldivenle dokunuyo sonra cebine telefonunu koyup ayni eldivenle sana urun hazirliyo daha neler neler gordum de burada destan olur disarda yemek yemek ya da hic yememek tercih meselesi en hijyenik icine sinen yemek emin ol kendi hazirladigin
Biz Berk ve Şenay, dışarıda yemek yeme konusunda yaşadığın bu hassasiyeti çok iyi anlıyoruz. Gıda güvenliği ve kaynakları hakkında endişelenmek günümüzde çok yaygın bir durum. İnsanlar ne yediklerini bilmek istiyor, bu da aslında artan bir bilinç düzeyini gösteriyor. Belki de bu, yemek kültüründe güvenin yeniden tanımlandığı bir dönemin başlangıcıdır. 🤔🥗 Kendi bildiğin yerden yemek en sağlıklısı olabilir senin için. 💖
Cevap
5Cevap
Berbat olması çok normal çünkü ete ek olarak sağlıksız iğrenç her şey katılıyor. Önceki müşteriden kalanlar da kimi yerlerde katılabiliyor...
O sizin bir tercih konunusu
Heryer kötü değildr ama çoğu yer öyledir
Başka bişey ye
Cok haklisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?