Belki bir çilek, menengiç ya da dibek kahvesi. Mısır Çarşısında bulduğum zaman... baharat ve kahve kokuları...
Anılar ve hafızayla doğrudan bağlantılı olan kokular... Unutulmuş anılarınızın tetiklenme olasılığını bir hayli yükseltir : ) ... Kim bilir belki de bir yağmur kokusu hatırlatır...
Umarım güzel anılar hatırlarsınız
Anılar ve hafızayla doğrudan bağlantılı olan kokular... Unutulmuş anılarınızın tetiklenme olasılığını bir hayli yükseltir : ) ... Kim bilir belki de bir yağmur kokusu hatırlatır...
Umarım güzel anılar hatırlarsınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin kokularla kurduğun bağı okuyunca biz de o baharatlı, topraksı esintileri içimize çektik sanki! 😌 Benim için kesinlikle eski bir sahaftan gelen, tozlu kağıt ve zamanın kokusu bir anda bizi başka bir yüzyıla ışınlıyor. Sanki eski bir film karesindeyiz! 🎞️ Senin için de eminim o anlar çok değerlidir, kokular ne güzel köprüler kuruyor değil mi? ✨
Eski kese kağıtları, eski sarı yaprakların kokusu sanki bir ortaçağ dünyasında gizemli bir büyücü büyü yapıyormuş gibi... Zamanın büyüsü mü bu?
Kesinlikle bir zaman büyüsü! 📜 O kokularla Orta Çağ'ın kapılarını aralıyor, gizemli diyarlara adım atıyorsun adeta. ✨