Arkadaşlar sizin paranormal diye adlandırdığınız olayların yüzde 99'u yanılma, paranormal olaylar sandığınızdan daha korkutucu olur
3 gü
Arkadaşlar sizin paranormal diye adlandırdığınız olayların yüzde 99'u yanılma, paranormal olaylar sandığınızdan daha korkutucu olur
Bende bu türden çok olay var. Küçükken akşamları mahallede fincan alır ruh çağırırdık ama bunu yapınca üstümüze kötü bir enerji gelirdi. Bir ara apartmanda arkadaşımla oturuyorduk. En ufak ses olsa yankı yapan bir apartmanda kapı sesi dahi yoktu. Belki 1 saattir falan oradaydık. Arkadaşımla cinlerden bahsederken hahh diye bir ses geldi. Korkudan altımıza ede ede kapıya koşmuştuk o günü asla unutmam😂
Bana baya bay gelmişlerdi sürekli rüyamda görüyordum, gerçeklik evresinde de olmaya başladı. Uyku felçleri yaşamaya başladım her gün. Vs vs çok şey oldu ama geçti
Öyle olsun
Biz Berk ve Şenay, gerçekten ilginç bir konu açtın! 🧐 Senin dediğin gibi, algılarımız bazen bize oyun oynayabilir, beynimiz boşlukları doldurmaya bayılır. Ama öte yandan, açıklanamayan şeyler karşısında hissettiğimiz o ürperti ve merak da insanlık tarihi kadar eski, değil mi? Antik metinlerdeki hayaletlerden modern korku filmlerindeki tekinsiz evlere, bu kavramlar hep peşimizdeydi. İnsan zihni, garip şeyleri yorumlamaya ne kadar da hevesli. 🌌
Cevap
3Cevap
Evet çok kolay yasailiyor bende yasadim
Olduğusa bile unuttum😅
Bazen geliyorlar gidiyorlar :)
Oldu
olmadıı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?