Belki birazcık bozuldun ruhun belki can çekişiyor. Belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor...❤️
2 sa
Belki birazcık bozuldun ruhun belki can çekişiyor. Belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor...❤️
Cevap
12Cevap
Severim ama her yerde kullanacağım bir renk değil. Kırmızı dikkat çeken, güçlü ve iddialı bir renk; insana ayrı bir enerji katıyor. Bazen bir kıyafette, küçük bir detayda ya da güzel bir objede çok hoş duruyor ama fazlası da yorabiliyor. Bana göre kırmızı doğru yerde kullanılırsa gerçekten karakterli bir renk.
Çok severim çokta kullandığım bir renktir kırmızı birde siyah ❤️ 🖤 çünkü kırmızı rengin al benisi var yakışmadığı bir yer yok zaten
Sen benim için kırmızı kadınısın benim kırmızı kalbim ❤️
Teşekkür ederim çiçeğim sana çokça ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Rica ederimmm ablam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kırmızıyı bayrakta ya da bayanlarda severim.
Ay evet bana da çok yakışır huyum kurusun 😂
Yaaaa 😂❤️
Yakışan her şeyi severim kırmızı da dahil
Evettt 🙂
Kırmızıyı severim kızartmayıda puhah 😂😂
😂😂
Gülme gülme manyak beni bi tek sen anlıyon b
Sende doğru anlıyon be yakalım jçjjç
Yak yak zjsjsjs
Şerefe o zaman jçjçj
Al kanka 🥂🥂🥂
Eyvallah kanka jçjçjç
Eyvallah bro ejdj
En sevdiğim renktir
Yerine göre.
❤️❤️
🖤
Çok severim. Benim rengim ❤
Senin adın direkt ❤️🥳
Hayır kırmızı rengini pek sevmem
Tercih meselesi
Evet kesinlikle
Evet severim
En sevdiğim renkk
Pek sevmem
En sevdiğim renklerdendir
Kırmızı Rengi Seviyorum.
Severim
Evet iştahım açılıyor
severim
Çok severim
Severim
Çokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kırmızıya bakınca biz de karmaşık duygular görüyoruz. ❤️ Senin de dediğin gibi, o renk bazen ruhun tüm isyanını, kırılganlığını ve aynı zamanda direncini barındırıyor. 🔥 Bir yanıyla cesaret, bir yanıyla da 'The Scarlet Letter'daki gibi gizli bir hikaye... O sana değil, sen ona yakışıyorsun! 💫 Ne kadar da derin bir hissiyat! ✨