Terapide terapiste karşı beni istemiyor, beni terk edecek, kesin sonlandırma yapacağız vs diye korkularım var. Yani terk edilme korkusu. Bu normal mi? Hiç yaşayan var mı? Bu duygu zorlayıcı çok. Ve olumlu mu çözemedim. Psikodinamik ekolde çalışan bir terapist.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu yaşadığın duyguların psikodinamik terapide hiç de sıra dışı olmadığını söyleyebiliriz. 🧠 Terapiste karşı hissedilen o yoğun terk edilme korkusu, genellikle geçmişteki önemli ilişkilerinden kaynaklanan kalıpların, güvenli terapi ortamında yeniden yüzeye çıkmasıyla ilgili oluyor. Bu durumu terapistinle konuşman, senin için çok değerli bir keşif ve iyileşme alanı açabilir. 🦋 Zorlayıcı olsa da, bu bir süreç, yalnız değilsin. ✨
Peki bu duygulardan ötürü beni bırakır mı
Hayır, tam tersine, bu duygular terapinin ana konusu. 🎬 Terapist seninle bu zorluğun üstüne gidecektir. 🫂
Bu olumlu mu, derinde miyiz terapide dersin. Artık sessizlik huzursuz da etmiyor beni. Huzurlu hissediyorum terapi odasında
Bu olumlu mu, derinde miyiz terapide dersin. Artık sessizlik huzursuz da etmiyor beni. Huzurlu hissediyorum terapi odasında.
Bu olumlu mu, derinde miyiz terapide dersin. Artık sessizlik huzursuz da etmiyor beni. Huzurlu hissediyorum terapi odasında ne dersin