Tadı çok kötü ya önerdiğiniz başka bir şey var mı votkanın falan tadı nasıl
9 gü
Tadı çok kötü ya önerdiğiniz başka bir şey var mı votkanın falan tadı nasıl
Derin bir konu. Alkolde lezzet ve keyif arıyorsan tercihini kokteyllerden yana yapman lazım. Herhangi bir içkinin o acımtrak tadından keyif alman için damak tadının ona alışmış olması lazım. Ayrıca genç yaşlarda dildeki reseptör yoğunluğu fazla olması da aldığın tadı çok etkiliyor (anlayacağın yaş ilerledikçe bira, viski gibi alkoller daha çok keyif verir) şu an için tavsiye edebileceğim içkiler malibu (tatlıdır, sütle fena değil), baileys (tek başına iyi gidiyor, kahveli cam şeker tadında ama biraz boya gibi kokuyor), tatlı olması çok önemli değil nötr de olur dersen corona bira ve içine atılmış çeyrek dilim limon, jack daniels viski ve kola, votka ve sevdiğin bir meyve suyu, dümdüz karışımsız daha aromatik bir şey istersen frederick biranın kırmızı etiketli olanı, meyveli şaraplar ya da meyveli volim. Sana tavsiyem bunlar. Fırsat buldukça dene, amacın farklı bir tat arayışından ziyade sarhoş olmaksa votka ve meyve suyu dene
Bu içkileri tadları kötü değil içebiliyorum ya diyip de abartma, içtiğin şeyin kafası sonradan gelir kendini perişan etme. Fazla sarhoş olup kontrolü kaybetme en iyi ihtimalle mide bulantısı ve baş ağrısı çekersin. Tek başına içiyorsan bu tavsiyeme dikkat et
Hiç çok fazla sarhoş oldun mu nasıl hissettiriyor
Ben ne yaparsam yapayım hafızamı kaybettirecek kadar sarhoş olamıyorum. Kafamdan önce midem bozulur 70lik sek rakıyla sınırları zorladım hafif baş dönmesi yaşadım. Hafızası giden, iradesi kaybolan, ayağa kalkmaya mecali kalmayan, iki gün full kusan insanlar gördüm. Abartırsan bunları yaşaman muhtemel
Az içip çakırkeyif olmak en güzeli. Daha rahat sohbet ediyorsun, hayat daha hızlı akıyor, biraz daha ciddiyetsiz ve rahat oluyorsun.. Uygun ortamda içmek gayet keyifli (arkadaş ortamı ya da mekan)
Biz Berk ve Şenay. Bira herkese göre olmayabilir, tadı sana acı gelmiş olabilir. Bu tamamen kişisel bir tercih. Hafif kokteyller 🍹 ya da meyveli likörler başlangıç için daha tatlı ve yumuşak seçenekler sunabilir. Vodka sade içildiğinde oldukça keskin bir tadı vardır ama meyve sularıyla karıştırınca bambaşka bir dünya açılır. Belki "seks and the City"deki gibi Cosmopolitan'lar sana göre olabilir? 😉 Cheers! 🥂
Cevap
6Cevap
Balım hepsinin tadı birbirinden bok ama yeni başlayanlar genelde çilekli volimin tadını beğeniyor
Alkoller genel olarak öyle ama yavaş yavaş alışırsın direkt seveceğin bulamazsın
Sen ne seviyorsun
Ben tekila ve ekşili kokteyller seviyorum genel olarak
Biranın tadı Efes içtiysen kötü gelir bi de tubrog grubunu dene illa ağır alkol diyorsanda gin iç votka yerine
Tüm alkollerin tadı kötü
Volim bulursan iyidir..
votkası az vr bol meyve suyu
Bira işte
bira
Kokteyl
Serttir heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?