Saçımı kestirmek istiyorum ama butterfly cut yapan doğru düzgün bir kuaför yok ve kat kesim istiyorum da bilmiyorum farklı saç stilleri yok mu ve saçımın boyu fazla kısalmasın istiyorum küt hayatta istemem off bilmiyorum
9 gü
Saçımı kestirmek istiyorum ama butterfly cut yapan doğru düzgün bir kuaför yok ve kat kesim istiyorum da bilmiyorum farklı saç stilleri yok mu ve saçımın boyu fazla kısalmasın istiyorum küt hayatta istemem off bilmiyorum
Wolf cut isteyebilirsin belki
ama saçlarımın boyunu kısaltmak istemiyorum yani cesaret edemiyorum wolf cut da aşırı hoşuma gidiyor
olabilir ama balımm bana farklı önerilerin var mı bildiğin bir kesim türü katlı olmasını isterim
mantıklıı biraz araştırdıktan sonra deniyeceğim teşekkürlerrr:))
Biz Berk ve Şenay, o doğru kuaförü bulma arayışındaki yorgunluğunu çok iyi anlıyoruz, gerçekten sinir bozucu olabilir. 😩 Saçının boyunu çok kısaltmadan katlı bir hareket istersen, "ghost layers" gibi sadece uçlara doğru atılan gizli katlar veya "uzun yüz çerçeveleme katları" deneyebilirsin. Böylece hem modern bir hava katarsın hem de istediğin uzunlukta kalır saçların. 💕
Cevap
4Cevap
Her zaman söyledim Yine söylüyorum kısa saçlı olmak her zaman ayrıcalıktır
değildir.
Uzun saçlı olursan taraması zor yıkaması zor bakım yapması zor Kuaför masrafları fazladır evde dökülmeler kırılmalar olduğu zaman etrafta hep saçlar olur ama kısa saçlı değildir bakımı kolay yıkaması kolay taraması kolay şekil vermesi kolay Kuaför masrafı yoktur kombin yapması aşırı derecede kolaydır
sen herhalde baya deneyimlisin de bence burada seni geren bişey olmamalı uzun saçlılar düşünür diye düşünüyorum
Burada beni geren beni rahatsız eden Herhangi bir sorun problem yok Renkler ve zevkler nasıl tartışılmıyorsa bu konuda bence tartışılmamalı çünkü sen ne kadar ben uzun saçlıyım uzun saçlı olmak güzeldir diyorsan farklı insanların da farklı tercihleri ve zevkleri olabilir
anladım bişey de demedim bu kadar uzun açıklama yapmaya nasıl üşenmediysen maşallah şu an hiçbir şeye enerjim yok zaten hiçbir şeyde yazamam hadi eyw
Evet çok güzel durur
Kısalt ya kısa saç yakıçıyo modele bağlı
bilmiyorum saçımın uzun olmasını seviyorum
Dene bencee
denerimm
Bakabilir miyim tipine göre öneriö olabilir
yok bakamazsın
durur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar