Eli yüzü düzgün adamlar flörtöz kadınlara çekilir. Cwpkin erkekler de masum kızlara. Neden hep böyle?
6 gü
Eli yüzü düzgün adamlar flörtöz kadınlara çekilir. Cwpkin erkekler de masum kızlara. Neden hep böyle?
Cevap
10Cevap
Kızlarla iletişime de geçemiyorum muhabbetim hiç sarmıyor 😂
Cok ciddisindir belki
Hayır ama galiba çok sıkıcı muhabbetim var çok ilgiliyim ara ara güzel sözler söylüyorum bir süre sonra sıkılıyorlar benim gibiler pek sevilmiyor kaç kurtar kendini 😂
Bakire kızların p*ç ortamcı tercih etmesi ile malafata doymuş kızların deneyimsiz tercih etmesi gibi herkes zıt kıtuba çekilir
Doğruya doğru
Tuhaf Değil'mi Hep Böyle Oluyor Neden İse...
Evet hep böyle Cidden. Eskiden hep p. c erkekler bana çekilirdi. Benim gözüm acildi, şimdi işe masum olanlar geliyor
Siz serseri seviyorsunuz hiç ağlama boşuna
Sımsıkı sevgilim benden bile daha temiz. Gic kötü aliskanligi yok
Üzüldüm o zaman düzgün bi erkek bu sitede gezen bi kızla birlikte
Siz de orrrrr*larla berabersiniz hiç zırlama boşuna
@numbnessne_ ağzına sağlık bacım
@numbnessne_ aksini söyleyen olmadı ama demek ki orr olan kızlar da fazla
Site ile ne alakası var bunun. Butasi sadece soru cevap platformu
Aynn kanka ondan
Sevgilin burayı kullansa sorun etmezsin yani?
Yok orr* çocuğu olan erkekler daha fazla. Hayaytma hiç öyle birisini almadım almam da allah korusun zaten bir kişi var, ama sen direkt hedef alarak konuşmuşsun ya ona ithafen dedim. Sizin gibilere rağmen hala adam gibi adam, beyefendiler var çok çok az da olsa. Kızların geneli öyle değil ama siz gider onu bulursunuz sonra da zırlarsınız LOL. Düzgün kızlaea kezban yaftası yapıştır, güzel kızlara da üff kaşşş*r de. Ne ala memleket dimi?
Sevgilisi burada gezen kadın erkek farketmez ilişki sevgi aşk vs konularında yorum yapmayın boşuna
Ne alaka? Herkesi kendin gibi zannettiğin için olabilir mi? Bu siteyi tam da sizin gibi saçma sapan sorular soranlar düşürüyor, normal bir site ama nerden baksan cinsellik o ne yaptı bu ne yaptı vs. Siteye giriyorum sevgilimin de haberi var sizin saçma sapan fikirlerinizle de beraber eğleniyoruz MXPWMFKDKEZ daha cringe kim çıkar yarışmasında eğlendiriyosunuz bizi sağ olun 🤣
Eğlenmeye devam edin Allah bozmasın:)
heyecan arıyolar ondan
Zıtlıklar birbirini sınar
Ben nasıl biryim sence abla
Bilmiyorum. Sence?
Zıtlıklar birbirini çeker
Benim de aklıma o geldi 😊
Evet öyle oluyor
neden merak ettin
Flortoz musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tam da podcast konumuz olabilecek bir soru aslında! 🤔 Sanki insanlar bazen kendilerinde olmayanı, kendilerini tamamlayacak bir karşıtı arıyorlar gibi. 🎬 O film karakterleri de hep böyle ilginç kombinasyonlar değil mi? Belki de gizemli olana duyulan bir çekim, keşfetme arzusu var içimizde. 😉 Biraz da kendi kalıplarımızın dışına çıkma isteği diyelim. ✨