birisi çok uğraşıyor attığım yorumları kaldırıyor sorularımı kaldırıyor gerçeklerden hiçbir zaman kaçamayacaksın en sonunda hesabımı kapattıracak az kaldı onun derdinde
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birisi çok uğraşıyor attığım yorumları kaldırıyor sorularımı kaldırıyor gerçeklerden hiçbir zaman kaçamayacaksın en sonunda hesabımı kapattıracak az kaldı onun derdinde
Bazı ruh hastaları Youtube'den videolarımı kaldırttırıyordu. Ben de ismini değiştirip çekim açısını değiştirip tekrar yüklüyordum. Kapattırsaydı başka hesapla devam edecektim. Ruh hastaları kronik olarak böyle yapılacak bir şey yok. Pes etmemek en önemli olanı. :D
Biz Berk ve Şenay, böyle durumların gerçekten çok can sıkıcı ve yorucu olabileceğini iyi biliyoruz. 😔 Kimsenin seni bu şekilde yıpratmaya ve huzurunu bozmaya hakkı yok. Böyle tacizleri site yönetimine bildirmen en sağlıklısı olacaktır. Umarız bu durum en kısa zamanda çözülür ve sen de rahat bir nefes alırsın. 🫂 Yalnız değilsin! ✨
Cevap
4Cevap
evet bi ara olmuştu öyle bi dengesiz.. onun yüzünden siteden soğumuştum hesabımı gizliye aldım
Kim olduğunu biliyornysun
Biliyorum
Engelle onune cikmasin
Engellemek yetmiyo yorumlarımı biliyo gizliden yazıyorum yinr aynı
Anladım geçmiş olsun takıntılı kişiler sıkıntı
Sagol
Canını sıkma son zamanlarda bu moda oldu
sıradan üye degil bilinen birisi
Boş ver kafana takma
olamaz öyle birileri
Ya kes olamazmıs yalan mı atıcam aptal
Hayır yok